2789
زدم اینترنت ۱۲ ساعت راه ازکیش تاقشم

نه نمیتونی جفتشو بری گفتم اگه واسه خرید میخوای بری برو قشم و هرمز هم ببین و جنگل های حرا،اما کیش خیلی لاکچری و گرونه و همه جور تفریحی داره

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استان مرکزی

برین بندرهای اهوزا

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
والاهنوزشوهرم گفته ببینیم قطعی میشع

کیش خیلی خوبه، مخصوصا جزیره مرجان کشتی یونانی پاساژ های خوبش، ماشین سواری اونم ماشین های لوکس، کشتی سواری

پر تپش باشه دلی که خون به رگ های تنم داد⁦❤️⁩⁦❤️⁩
پس همون کیش خوبه

براتفریح اره کیش خوبه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

البته اگه تابستون می‌رفتی جشنواره داره هرشب مراسم و کنسرت، یادش بخیر ما رفتیم کنسرت امید جهان توی سالن کلی مامور ریخته بودن که کسی قر تو کمرش نیاد😂😂

البته اگه تابستون می‌رفتیم جشنواره داره هرشب مراسم و کنسرت، یادش بخیر ما رفتیم کنسرت امید جهان توی س ...

تابستون گرم میشه.الان امتحان های میان ترم شروع شده .میگم امتحان وبی خیال برم مسافرت

امضات؟!

واقعی واقعی هرشب بخاطر شکنجه واذیتهای مادرشوهرم وخواهرشوهرم انقدرگریه میکنم تاخوابم میبره

واقعی واقعی هرشب بخاطر شکنجه واذیتهای مادرشوهرم وخواهرشوهرم انقدرگریه میکنم تاخوابم میبره

منم کم نکشیدم سه سال امونموبرید بخدا.تازه زایمان کرده بودم.هروزبهم فشارروحی واردمیکرد .چقدباشوهرم عوام شد.ولی تواین سه سال اگه بفهم باشه جوابشم گرفت ازخدا.۴ ساله خونش نمیرم اون همش میومد اذیت میکرد الان یک ساله دیگه نمیاد.

تابستون گرم میشه.الان امتحان های میان ترم شروع شده .میگم امتحان وبی خیال برم مسافرت

من آخرای شهریور دو سال پیش رفتم بهترین سفر عمرم بود، گرماش هم دلچسب لامسب😂 مخصوصا دوچرخه سواری دو نفره توی جزیره، یادش بخیر کنترل‌ دوچرخه رو از دست دادم مثل قورباغه پهن شدم وسط جاده🤣🤣🤣

منم کم نکشیدم سه سال امونموبرید بخدا.تازه زایمان کرده بودم.هروزبهم فشارروحی واردمیکرد .چقدباشوهرم عو ...

من میرم نمیتونم قطع رابطه کنم دعوانمیکنم بدی نمیکنم امااونا درحقم ظلم ترین ظلمهاکرد

اماروزبروز خوشبخترمیشن

۵سال توشکنجم هرثانیه عمرم با شکنجه میگذره

حتی عروسیم شکنجه ترین روزم بود