2777
2789
عنوان

تخمک گزاری

279 بازدید | 24 پست

من تنبلی تخمدان دارم اصلا روزای تخمک گزاریمو نمیفهمم به دکتر گفتم گف دوم یا سوم قاعدگی بیا سونو واژینال بگم تخمکگزاریتو.مگه دوم قاعدگی میشه فهمید؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارو مصرف میکنی؟به من دکتر گف شاید اصلا تخمک گزاری نداری چون تخمدان هات خیلی تنبله

مجرد که بودم آره، واس اینکه پریود شم. ولی از بعد ازدواج بدون دارو میشم اما نامنظم هست. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

دارو مصرف میکنی؟به من دکتر گف شاید اصلا تخمک گزاری نداری چون تخمدان هات خیلی تنبله

با دارو پریود میشی؟؟

مجرد که بودم آره، واس اینکه پریود شم. ولی از بعد ازدواج بدون دارو میشم اما نامنظم هست. 

وای منم .خیلی نگرانم اصلا پریود هام مشخص نیس یه ماه  اولاش میشم یه ماه اخراش اصلا منظم نیس

وای منم .خیلی نگرانم اصلا پریود هام مشخص نیس یه ماه  اولاش میشم یه ماه اخراش اصلا منظم نی ...

سونو انجام دادی؟ من تازگیا رفتم گفت تخمدان چپت که کیستای ریز داره، ولی راست خوبه فولیکول ۱۸داره

رعایت غذایی هم میتونی بکنی، به نظرم بهتر میشه. خوراکی های گرم بخور. مثل عسل و سیاهدونه. از زنجبیل استفاده کن تو غذاها. لبنیات و گوشت قرمز هم خیلی کم استفاده کن

سونو انجام دادی؟ من تازگیا رفتم گفت تخمدان چپت که کیستای ریز داره، ولی راست خوبه فولیکول ۱۸داره

نه قراره دوم یا سوم قاعدگی برم سونو این ماه که پریود نشدم دارو میخورم ماه دیگ اگه بشم میرم

اگه پریود نشیم تخمگذاری داریم؟؟؟

نه تخمک گذاری نمیشه، یعنی تخمک هست ولی بالغ و آزاد نمیشه، به صورت کیستهای ریز جمع میشه تو تخمدان