2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 100 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم خدا مادر بزرگتون رو بیامرزه  هنوز جزء مونده من بردارم و از طرفی تا کی وقت هست

سلام گلم.

ممنونم خداوند رفتگان شماروهم رحمت کنه.

تا آخر آذر فرصت دارین.

جزهای باقی مانده

3تا 13

15تا21

23تا26

((((((خدایااااااا عاااااااشقتم))))))                                    
سلام گلم. ممنونم خداوند رفتگان شماروهم رحمت کنه. تا آخر آذر فرصت دارین. جزهای باقی مانده 3تا 13 ...

برای من فعلا جزء26رو بذار خوندم میام دوباره بر میدارم لطفا برای آمرزش پدر عزیز من هم دعا کنید ممنون

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
خدارحمتش کنه... من اومدم شرکت کنم دیدم برای امواتم... والا زنده شون به درد نمیخوره مردشو میخوام چیکا ...

عزیز دل مادر برای روشنایی دل خودت بخون 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیز دل مادر برای روشنایی دل خودت بخون 

من هر روز قران میخونم.. خدارو شکر ارامش دارم باهاش .. همیشه میخونم... ولی به نیت کسایی که خوبی ندیدم ازشون و دوربریام که خوبی ندارن زور داره بخونم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
من هر روز قران میخونم.. خدارو شکر ارامش دارم باهاش .. همیشه میخونم... ولی به نیت کسایی که خوبی ندیدم ...

توکه تمام وجودت خداییه تو با قرآن انس داری اونی که فوت کرده دستش از دنیا کوتاه شده وچشم وامیدش مازنده ها هستیم حالا بد یا خوب ......توبهترینی پیش خدا بخون براش حتی سوره کوچیک وعوض ش رواز خدا بگیر .....البته بهت حق میدم که تا این حداز بی وفایی بی وفایان ناامید وناراحت باشی ولی توکه خوب وبا وفایی با قدم وخوب وخیر خودت شرمنده شون گرچه بدان هرگز شرمنده نمیشن ولی .......اشکال نداره بزار اونا پیش خدا روسیاه باشن ....البته ببخشی من دخالت تو حال واحوالت کردم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام مامانبزرگ عزیز قبول باشه خداوند امواتتون رو بیامرزه

فدات عزیزم انشالله اموات شما هم قبرشون نورانی بشه وگل بهشت باشند وهمنشین حضرت علی علیه السلام وخانم حضرت فاطمه زهرا 

آمین 

@باشکوه    

سلااااام آبجی🤩😘😘خوبی؟قبول باشه.خدامادربزرگ بزرگوارتون رو رحمت کنه والهی روحشون درآرامش کامل باشه.براشون فاتحه خوندم.

دستِ گلت دردنکنه آبجی🙏💖 ۲۳آذرسالگردفوت مامانبزرگم هست.بانی خیرشدی تا یه کوچولو،محبتای ناب وصادقانه وفراوونش رو جبران کنم.لطف کن یه جزء خودت برای من ویه جزء برای مامانم انتخاب کن.🥰🥰

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلااااام آبجی🤩😘😘خوبی؟قبول باشه.خدامادربزرگ بزرگوارتون رو رحمت کنه والهی روحشون درآرامش کامل باشه. ...

سلام گلم

ممنونم عزیزدلم

خداوند مادربزرگ شما رو هم مورد رحمت خودش قرار بده و نور به قبرشون بباره.

لطفا جز های 24 و 25 رو تلاوت کنید.

قبول باشه هم از شما هم مامان گلتون

((((((خدایااااااا عاااااااشقتم))))))