من هر روز قران میخونم.. خدارو شکر ارامش دارم باهاش .. همیشه میخونم... ولی به نیت کسایی که خوبی ندیدم ازشون و دوربریام که خوبی ندارن زور داره بخونم
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
من هر روز قران میخونم.. خدارو شکر ارامش دارم باهاش .. همیشه میخونم... ولی به نیت کسایی که خوبی ندیدم ...
توکه تمام وجودت خداییه تو با قرآن انس داری اونی که فوت کرده دستش از دنیا کوتاه شده وچشم وامیدش مازنده ها هستیم حالا بد یا خوب ......توبهترینی پیش خدا بخون براش حتی سوره کوچیک وعوض ش رواز خدا بگیر .....البته بهت حق میدم که تا این حداز بی وفایی بی وفایان ناامید وناراحت باشی ولی توکه خوب وبا وفایی با قدم وخوب وخیر خودت شرمنده شون گرچه بدان هرگز شرمنده نمیشن ولی .......اشکال نداره بزار اونا پیش خدا روسیاه باشن ....البته ببخشی من دخالت تو حال واحوالت کردم
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
سلااااام آبجی🤩😘😘خوبی؟قبول باشه.خدامادربزرگ بزرگوارتون رو رحمت کنه والهی روحشون درآرامش کامل باشه.براشون فاتحه خوندم.
دستِ گلت دردنکنه آبجی🙏💖 ۲۳آذرسالگردفوت مامانبزرگم هست.بانی خیرشدی تا یه کوچولو،محبتای ناب وصادقانه وفراوونش رو جبران کنم.لطف کن یه جزء خودت برای من ویه جزء برای مامانم انتخاب کن.🥰🥰
·.¸¸.·♩♪♫ [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉