2777
2789
عنوان

شوهره سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 52 پست

خیلی عذر میخوام ولی شوهر سابقم درسته هکسره# رو رعایت کنیم.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
الان در چه حالین؟ شما یا ایشون ازدواج کردین؟ امکان بازگشت هست؟

من ازدواج کردم .ون میدونستم اون خیلی دوستم داره اما دیگه کاری براش کرده بودن که نمیخاست دیگه باهم زنئدگی کنیم

همیشه سرم بالاست ،چون بالا سرم خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج کردم .ون میدونستم اون خیلی دوستم داره اما دیگه کاری براش کرده بودن که نمیخاست دیگه باهم زن ...

چقد زندگیت شبیه الانه منه

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
من ازدواج کردم .ون میدونستم اون خیلی دوستم داره اما دیگه کاری براش کرده بودن که نمیخاست دیگه باهم زن ...

واااای الان ایشونم حتما خیلی پشیمونه،شوهر الانتو دوس داری؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
پس چرا انقد راحتطلاقتو ن داد؟چندوقته جدا شدین؟

سه سال.یه کارایی برای از هم پاشیدن زندگیمون کردن که دیگه راهی برای زندگی مشترک نبود .الان اینجا جاش نیست وگرنه میگفتم

واااای الان ایشونم حتما خیلی پشیمونه،شوهر الانتو دوس داری؟

نه .مجبورم بسازم چون مرد خوبیه منم راهه فراری از این زندگی  ندارم

چقد حیف اما به قول دوستان خودش باید اونقدز آگاه میبود که به حرفاطرافیان گوش نمیکرد اگه الان باهم بودین دهن بینی اطرافیان زندگیتونو جهنم کرده بود.انشالله در کنار همسرت خوشبخت باشی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
سه سال.یه کارایی برای از هم پاشیدن زندگیمون کردن که دیگه راهی برای زندگی مشترک نبود .الان اینجا جاش ...

میشه بگی؟؟؟ من میخام بدونم😞😞

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن