2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست
من پسر دارم چهارساله ولی بازم دوست دارم پسر باشه ولی به عقلم میگم دختر بهتره فردا دلسوز میشه دم پیری

چرااونوقت بازپسرمیخوای؟؟ 

علائمت سربچه اولت همینابود؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
چرااونوقت بازپسرمیخوای؟؟  علائمت سربچه اولت همینابود؟

داستانش مفصله خودم عذاب زیادی کشیدم تو مجردی پدرم زود از دست دادم واقعا روزای خیلی سختی داشتم برای همین نمیخوام دخترم عذاب بکشه چون دختر نیاز به تکیه گاه همیشگی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااونوقت بازپسرمیخوای؟؟  علائمت سربچه اولت همینابود؟

سر اولی هم اینطوری بود فقط تفاوتش این بود که کلا سه ماه بالامیاوردم ولی این سرجمع شاید پنج شش دفعه

سلام دوستان منم تازه متوجه شدم باردارم  ویار خاصی ندارم یعنی کلا علاقه ای ندارم که چیزی بخورم و کم غذا شدم ولی غذا درست کردنم تغیری نکرده حالت تهوع هم که شاید ۳بار اونم اخرشب سینه هامم درد میکنه و نوکشون کمرنگه خیلی هم احساس سبکی میکنم جوش زده صورتم یعنی داشتم الان یه کم بیشتر شده یه کم فعالیت میکنم نفس کم میارم و شیرینی که میخورم حالم بد میشه میشه لطفا بگین به نظرتون جنسیتش چیه خیلی دوس دارم پسر باشه برام دعا کنین یه پسر سالم باشه انشاالله

سلام دوستان منم تازه متوجه شدم باردارم  ویار خاصی ندارم یعنی کلا علاقه ای ندارم که چیزی بخورم و کم غذا شدم ولی غذا درست کردنم تغیری نکرده حالت تهوع هم که شاید ۳بار اونم اخرشب سینه هامم درد میکنه و نوکشون کمرنگه خیلی هم احساس سبکی میکنم جوش زده صورتم یعنی داشتم الان یه کم بیشتر شده یه کم فعالیت میکنم نفس کم میارم و شیرینی که میخورم حالم بد میشه میشه لطفا بگین به نظرتون جنسیتش چیه خیلی دوس دارم پسر باشه برام دعا کنین یه پسر سالم باشه انشاالله