2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اصلا خوشم نيومد كلا چيزايي كه خيلي كاربرد خاصي جز تزيين ندارن رو دوست ندارم ببخشيد عزيزم فقط نظ ...

خواهش میکنم عزیزم ، هر کسی سلیقه ای داره ، ولی زن داداشم خوشش میاد عاشق چیزای رمانتیک و فانتزیه ، قبلاً هم یه گردنبند چوبی جغد بهش دادم خوشش اومد 

چجوری خرید میکنی؟اونجا که شماره موبایل نوشتم برا رمز  عبور چی بزنم؟قبلش باید حتما ثبت نام کنم؟

آره عزیزم باید ثبت نام کنی ، بهتره یه کارت بانکی که رمز دوم هم داره داشته باشی ، البته پرداخت درب منزل هم داره اما من تا الان همه ی خرید هام با کارت بوده ، خیلی هم خرید کردم نزدیک ۱۶-۱۷ میلیون تا حالا خرید داشتم از دیجی

عزیزم دعا کن رابطه ی خوبی با هم داشته باشیم همیشه ، آخه تازه عقد کردن ، معلوم نیست آینده چی میشه

شما ذاتت خوبههمینطور مهربون باش خواهرشوهرمن از روز جشن نامزدی تیکه پروند بمن و...درحالی که منو نمیشناخت که بگی بدی چیزی کرده باشم بهش الانم به ردشتی دیگه ازارم میده میخوام بگم کسی که ازاول خوبه تا اخرم خوبه کسبم که بده ازاول ذات بدشو نشون میده

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
آره عزیزم باید ثبت نام کنی ، بهتره یه کارت بانکی که رمز دوم هم داره داشته باشی ، البته پرداخت درب من ...

شما که اینقد واردی بنظرت برای تولد همسرم از دیجی کالا چی بخرم که خاص باشه؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
شما ذاتت خوبههمینطور مهربون باش خواهرشوهرمن از روز جشن نامزدی تیکه پروند بمن و...درحالی که منو نمیشن ...

عزیزم ناراحت شدم انشالله خواهرشوهرت عوض بشه و اخلاقش و خوب کنه. من خودم و جای عروسمون میذارم. میگم اگه جاش بودم دوست داشتم خواهرشوهرم باهام خوب و مهربون باشه ولی خودشم خیلی دختر ناز و خوب و آرومه. من همین نگاش که میکنم دلم براش غنج می‌ره. با داداشم دوست بودن ، داداشم فکر ازدواج نبود اصلا ، من و داداش کوچیکم بهش گفتیم این دختری که باهاش هستی خیلی خوبه ها ، با همین ازدواج کن دیگه. البته من ندیده بودمش اصلا ولی از تعریف های داداشم فهمیده بود خیلی داداشم و دوست داره. برای همین تو ذهن داداشم انداختم که به ازدواج باهاش فکر کنه