2777
2789
میدونم چی میگی منم مادرشوهرم عممه ولی هیچ محبت و دلسوزی ازش ندیدم فقط پسرش دوست داره اونم متقابلن ما ...

همون دیگه..من بامادرشوهرم اینا تو ی ساختمونیم‌همسایه جدیدشون قربونی اوردن واسه ما نیاوردن.فقط ب طبقه پایین دادن..بد کردنش ابگوشت بدفرداش اینجوری میکردا یارم رفت برا محمدم بیارم وااای یعنی واسه من نه خیلیییییییی ناراحت شدممم خیلی ایشالله ک اهم بگیرتش کثافت 😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون دیگه..من بامادرشوهرم اینا تو ی ساختمونیم‌همسایه جدیدشون قربونی اوردن واسه ما نیاوردن.فقط ب طبقه ...

دقیقا مادرشوهرمنم همینجوره ولی من دیگه برام عادی شده انتظاری ازش ندارم

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
همون دیگه..من بامادرشوهرم اینا تو ی ساختمونیم‌همسایه جدیدشون قربونی اوردن واسه ما نیاوردن.فقط ب طبقه ...

شوهرتم هم اسم شوهرمنه

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
دقیقا مادرشوهرمنم همینجوره ولی من دیگه برام عادی شده انتظاری ازش ندارم

واسه من عادی نمیشه و نخاهد شد..اگه این حرفو مامانه من ب شوهرم میگفتاااا هی تا اخر عمرش میگفت دیدی مامانت چی گفت...انا من اصن ب شوهرم نگفتم گفتم ب ی ورم اما خیلی بیشعورن.

اره بخون...حالا من بجای اون کاربره طفلک ب چنتاشون چیز گفتم اما اون هیچی نگفتاااا خیلی خر بودن 

اخیییی 

یه نفرو همه ریپلای کرده بودن اما رو پستش میزدی هیچی نبود فک کنم واسه پستش گزارش زدن پاک شده

کاش میتونستیم به نظرات هم احترام بزاریم.

😠😠😠

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اخیییی  یه نفرو همه ریپلای کرده بودن اما رو پستش میزدی هیچی نبود فک کنم واسه پستش گزارش زدن پا ...

باابا چیزه خاصی نگفته بود فقط گفته باید ب دو چیزه شوهر خوب برسی شکمشو زیره شکمش.وایییی دیگه حمله کردن بهشااا

اره بخون...حالا من بجای اون کاربره طفلک ب چنتاشون چیز گفتم اما اون هیچی نگفتاااا خیلی خر بودن 

سلام احوال شما منم کاربر بیچاره ههه .الان اومدم دیدم کاربریم حڋف شده .با جیمیلم اومدم مجدد .اسم آیدی شما یادم مونده بود خواستم بیام بدینوسیله تشکر کنم بابت اون شب.

سلام احوال شما منم کاربر بیچاره ههه .الان اومدم دیدم کاربریم حڋف شده .با جیمیلم اومدم مجدد .اسم آیدی ...

سلام عزیزم مرسی ..قربونت عزیزم نیازی ب تشکر نیس..❤

من تااونجااییی ک تونستم ب جات جوابشونو دادم..