2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انقدر پرو هست از مسافرت اومده واسه شوهرم سوغاتی آورده واسه من نیاورده. تازه شوهرم پول هم بهش داده ب ...

یاخداااااا..شوخرت چیزی نگفت ؟؟؟ من بودم ک همون جا میگفتم ضایش میکردم بخدا 

من از وقتی که وارد یه گروه تو تلگرام که از کل کشورن و نی نی سایت شدم دارم شاخ درمیارم نمیدونم چرا بیشتریاتون قوم شوهر رو دوست ندارین 😅

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
اخه واقعا خوب نیستن....واقعااا ذاتا بدن.😡😡😡

اخه مادرشوهر خودم و مادرشوهرهای فامیل همه مهربونن تاحالا ندیدم بدباشن 

شاید بخاطرهمون تعجب کردم

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
اخه مادرشوهر خودم و مادرشوهرهای فامیل همه مهربونن تاحالا ندیدم بدباشن  شاید بخاطرهمون تعجب کرد ...

ماله من کلی باهمه دعوا کرده..اونوقت یکی میاد خونشون مهموونی پیش من میگه مونا تو تاحالا دیدی من باکسی دعوا کنم منم محو میشم تو افقو میگم نوچ اصا ندیدم 🙄🙄🙄