2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقدر پرو هست از مسافرت اومده واسه شوهرم سوغاتی آورده واسه من نیاورده. تازه شوهرم پول هم بهش داده ب ...

یاخداااااا..شوخرت چیزی نگفت ؟؟؟ من بودم ک همون جا میگفتم ضایش میکردم بخدا 

من از وقتی که وارد یه گروه تو تلگرام که از کل کشورن و نی نی سایت شدم دارم شاخ درمیارم نمیدونم چرا بیشتریاتون قوم شوهر رو دوست ندارین 😅

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
اخه واقعا خوب نیستن....واقعااا ذاتا بدن.😡😡😡

اخه مادرشوهر خودم و مادرشوهرهای فامیل همه مهربونن تاحالا ندیدم بدباشن 

شاید بخاطرهمون تعجب کردم

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
اخه مادرشوهر خودم و مادرشوهرهای فامیل همه مهربونن تاحالا ندیدم بدباشن  شاید بخاطرهمون تعجب کرد ...

ماله من کلی باهمه دعوا کرده..اونوقت یکی میاد خونشون مهموونی پیش من میگه مونا تو تاحالا دیدی من باکسی دعوا کنم منم محو میشم تو افقو میگم نوچ اصا ندیدم 🙄🙄🙄