2777
2789
امروز کلی پاساژا تخفیف داشتن حتی دیجی کالا

کلا فرهنگ غربو دادن قاطی فرهنگمون‌میکنن مثل این میمونه یه امریکایی سفره هفت سین بچینه😐😐به نظرم مسخرس

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم برندها هم حراج زدن . کلا ملت جوگیری هستیم. بلک فرایدی مال کریسمسه . 

اوهوم ولی خوب میشه اگه تخفیف بدن ک 

من نهایت بتونم گوگولیه بامزه باشم                              چطوری اینقدر داف هستین🙃🙃

مگه میشه با این هوای تهران رفت بیرون خفه میشیم 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

فاز اونایی که ناراحتن از جمعه سیاه و میگن چراو مگه اینجا آمریکاست و چقدر تقلید و فلان و ...نمیفهمم ..

حالا مگه بده یه روز تخفیف بزارن توی ایران حالا به هر بهانه ای ؟ 

اگه به ایرانی جماعت باشه که همون یه روز هم نمیزارن فقط بلدن دست تو جیب هم بکنن و سر هم گول بمالن ..تخفیف چیه اوه اوه 😐

کلا فرهنگ غربو دادن قاطی فرهنگمون‌میکنن مثل این میمونه یه امریکایی سفره هفت سین بچینه😐😐به نظرم مسخ ...

خوبه  کههه

مردم وسایل رو ارزونتر  بخرن

البته  تخفیفهای   زیاااد

من فکر کردم جمعه خونین خرمشهرو میگی

😂😂😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

فاز اونایی که ناراحتن از جمعه سیاه و میگن چراو مگه اینجا آمریکاست و چقدر تقلید و فلان و ...نمیفهمم . ...

عزیزم بحث جوگیر شدنه. اگر راست میگن این تخفیف رو قبل عید نوروز بذارن تا مردم بتونن برای عیدشون خرید کنن. تازه اخفیفایی هم که امروز گذاشتن روی اجناس تک سایزی و بنجلشون بود. فقط میخوان بگن مام باکلاسیم

فاز اونایی که ناراحتن از جمعه سیاه و میگن چراو مگه اینجا آمریکاست و چقدر تقلید و فلان و ...نمیفهمم . ...

کسی ناراحت نشد میگم پاساژا نمیدونستم میزارن تخفیف فک کردم فقط سایتا هست🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️وگرنه کسی از تخفیف بدش نمیاد ک

من نهایت بتونم گوگولیه بامزه باشم                              چطوری اینقدر داف هستین🙃🙃