2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زگیل تناسلی

تست اون چطوریه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اون دیگه چیه اخه میگن پاپ اسمیر یه تیکه ازت برمیدارن من میترسم معاینه رم مجبور شدم 

نه اصلا چنین چیزی نیست. نمیکنن ازت همون موقع که معاینه میکنه یک گوش پاکن میکشه دهانه رحمت. تست اچ پی وی رو هم از روی همون گوش پاکن انجام میدن. 

بعد تو نمیدونی اچ پی وی چیه؟ 

اچ پی وی ویروس پاپیلومای انسانی هست. که البته خیلی ها به اسم زگیل تناسلی میشناسنش. این ویروس در حدود صد نوع هست که البته همه اش علایم بالینی نداره و زگیل نمیشه. یعنی ممکنه شما ناقل این ویروس باشی ولی هیچ مشکلی در ظاهر نداشته باشی. بنابر این تمام کسانی که از نظر جنسی فعال هستن باید این ازمایش رو بدن.

واه یعنی چی یه تیکه میکنن،یه شیشه نازک وسط دستگاه معاینه هست از ترشحات ومخاط داخل رحمت آغشته میکنن ا ...

اخه من اپیلکاتور میکنم حالم بد میشه از اون میترسم واسه همون 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
غربالگريش تو ايران به اين شكله نوبت اول تو سه سال اول بعد از تأهل بعد سالى يكبار تا سى سالگى بعد س ...

یعنی من یه سال ازدواج کردم نیازی نیس 

اخه من اپیلکاتور میکنم حالم بد میشه از اون میترسم واسه همون 

منم خیییلی میترسیدم اما خب الان ده ساله ازدواج کردم یه زایمان طبیعی داشتم،یه سقط داشتم،خلاصه اینکه رحمم گرگ بارون دیده شده،دیگه زیاد نمیترسه

بگو الهی امین