2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 38 پست

وقتی سفت میشه درد میگیره شکمت

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
الهی عزیزم طبیعی زایمان داری؟ 

دکترم گفت اگه دردت نگیره تا چهل نگهت میدارن بعد شاید سز بشی امروز کرچک خوردم رابطه هم داشتم بعدش حموم زدم ممکنه واسه اونا باشه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردای زایمان اولش مثل پریودی هست؟؟؟دردم در همون قدره فعلا میاد میره

عزیزم من سزارینم ولی ازطبیعیاشنیدم همینطورشروع میشه و مدتش کمترمیشه ودردش بیشتر واینکه خون میبینی ک علامت زایمانه

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫

بنطر من صبر کن هنوز نرو

زودار بری هی معاینع میکنن

یا امپول فشار میزنن 

صب کن دردات ۴،۵دیقه شد برو

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
دکترم گفت اگه دردت نگیره تا چهل نگهت میدارن بعد شاید سز بشی امروز کرچک خوردم رابطه هم داشتم بعدش حمو ...

خب رابطه هم داشتی احتمالا زایمانه

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
دکترم گفت اگه دردت نگیره تا چهل نگهت میدارن بعد شاید سز بشی امروز کرچک خوردم رابطه هم داشتم بعدش حمو ...

انشا... به سلامت زایمان کنی چندیقه قران بخون تا ارامش بگیری 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
اره هم شکم هم کمر ولی زیاد نیست قابل تحمل 

خب برو‌بیمارستان چک‌کنن عزیزم

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
قربونت برام دعا کنین

حتما عزیزم یادت نره موقع زایمان براهمه کسایی ک دوسداری دعاکن ... من بیصبرانه منتظرم تا باینروز برسم و بگم دوروز دیگ تاریخ زایمانمه

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗