سلام دوستان. من 18سالمه چند ساله که ازدواج کردم. شوهرم مردخوبیه.ولی شیطنت از چشماش میباره.خودش بهم گفته که قبلنا دوست دختر داشته.بایه زن دیگه که 3تاهم بچه داره دوست بوده. که اون خانوم هم زن درستی نیست ومنم میشناسمش.چندوقت پیش یه شماره کارت برا شوهرم فرستاده بود بخاطرش که چرا شماره کارت فرستاده بودازشوهرم که پرسیدم گفت شاید اشتباهی فرستاده ولی همیشه فکرم مشغول میشه چیکارکنم بنظرتون.واینکه یه بارم تو تلگرام اسمش نادر بود ولی شماره ی همون زنه بودکه نوشته بود.به تو.چه. چمه
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
از تلفن عمومي يا يه سيمكارت ديگه زنگ بزن به زنه بگو كه به شوهرش ميگي يا ابروشو ميبري اگه يبار ديگه به شوهرت زنگ بزنه و اسكرين پيامهاشو ميفرستي براي همه كه ابروش بره!حتي اينكه بهش زنگ زدي هم حق نداره بگه!!مطمئنا همسرت باهاش رابطه داره ولي اگه شك داري يه ركوردر صدا بذار تو خونه مثلا زير مبل يا يه جا كه ديده نشه به شوهرت بگو ميري خونه مامانت كار داري يا هر بهانه اي ببين با كسي صحبت ميكنه يا ضبط كننده صدارو تو ماشينتون بذار
منکه نمیتونم.قبل عروسیمونم یکی به مامانم زنگ زده بود گفته بوددامادت عاشق منه دختر تورو نمیخواستی گفته که طلاقش میدم میام باتو ازدواج میکنم.بعد عروسی اينارو مامانم به من گفت به شوهرمم گفت. اما شوهرم گفت من نمیدونم کیه نمیشناسمش