2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 55 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

داره از کم تجربگی شما سواستفاده میکنه...جنگ و دعوا راهش نیس از یه آدم با تجربه مثلا مادرت کمک بخواه البته اگر میتونه تکیه گاه باشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

خیانت میکنه بهت 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
مرد خوب بودن مردی نیس که فقط برا زنش دو دست لباس و سیب زمینی و پیاز بخره این چیزا جز وظایفشه ،مرد خو ...

البته تعهد داشتنم وظيفشه🤔

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

از تلفن عمومي يا يه سيمكارت ديگه زنگ بزن به زنه بگو كه به شوهرش ميگي يا ابروشو ميبري اگه يبار ديگه به شوهرت زنگ بزنه و اسكرين پيامهاشو ميفرستي براي همه كه ابروش بره!حتي اينكه بهش زنگ زدي هم حق نداره بگه!!مطمئنا همسرت باهاش رابطه داره ولي اگه شك داري يه ركوردر صدا بذار تو خونه مثلا زير مبل يا يه جا كه ديده نشه به شوهرت بگو ميري خونه مامانت كار داري يا هر بهانه اي ببين با كسي صحبت ميكنه يا ضبط كننده صدارو تو ماشينتون بذار

ب اون زنخ بزنگ فحشش بده

منکه نمیتونم.قبل عروسیمونم یکی به مامانم زنگ زده بود گفته بوددامادت عاشق منه دختر تورو نمیخواستی گفته که طلاقش میدم میام باتو ازدواج میکنم.بعد عروسی اينارو مامانم به من گفت به شوهرمم گفت. اما شوهرم گفت من نمیدونم کیه نمیشناسمش