nillliiiii مدیر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 517 عنوان تبعیض 😒😒😒 | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست حالم از این مملکت بهم میخوره ک زورشون فقط به خوزستان و سیستان رسیده.همیشه این دوتا استان آخرن!!!!!نت همه جا وصل شده بجز این دوتا استان مظلوم!!حااالم از نقطه نقطه ی این مملکت بهم میخوره که همیشه ما اخر از همه ایم. دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی.. 1398/09/08 | 15:35 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nillliiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 517 همیشه تر و خشک با هم میسوزن. ناراحت نباش عزیزم ما که سوختیم و بدم سوزوندنمون...!خیلی جاها حقمون ضایع شده...آدم فقط میتونه متاسف باشه همین دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 15721 تو سیستان باورتون میشه حتا یه نفرم تظاهرات نکرده..این چ مملکتیه :/ چرا از نقطه نقطه مملکتاز بانی و مسئول این کاراز نماینده های شهر
nillliiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 517 چرا از نقطه نقطه مملکت از بانی و مسئول این کار از نماینده های شهر این مملکت دیگه بدرد نمیخوره..دیگه هیشکی واسه اینجا نمیتونه کاری کنهحالا چ فرقی میکنه من از کی متنفر باشم!!!مگه برای کسی مهمه؟؟؟طبق معمول استان ما جز استانای ایران محسوب نمیشه اصن!! پس چ فرقی داره دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 15721 این مملکت دیگه بدرد نمیخوره.. دیگه هیشکی واسه اینجا نمیتونه کاری کنه حالا چ فرقی میکنه من از کی مت ... برای ما مهمی
هدفhadaf عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4623 به همون راحتی ک قطع کردن میتونن وصل هم کنن ولی نمیخوان.البته مردم همیشه باید ی جوری اذیت بشن دیگ😑😑😑 الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
nillliiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 517 به همون راحتی ک قطع کردن میتونن وصل هم کنن ولی نمیخوان. البته مردم همیشه باید ی جوری اذیت بشن دیگ😑 ... طبق معمولم زورشون فقط به ما مظلوما رسیده و اخر از همه اگرررر دلشون خواست نتمونو وصل میکنن۰😒 دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..
سمانه__ عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3906 اولین جایی ک قطع کردن خوزستان بود ب جاش اولین جا تهران رو وصل کردن... بیشرررفا