باهاش کات هستم ولی همش اظهار دلتنگی میکنه بهم پیش شوهرم، چرا هرچی ازش دور میشم با سیاست متوجه نمیشه و میخواد نزدیک بشه؟ چون مستقیم نگفتم ازت خوشم نمیاد بخاطر اینه؟
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
اخه من خوب بودم واسشون هیچ وقت بی احترامی نکردم چرا نباید دوسم داشته باشه؟ در مقابلش خساست و دو به ه ...
پس اگه اینجوره که شما میگی...یه سیاستی تو کار هست....
مثلا پدرشوهر من پشت سر شوهرم اینقدر بدگویی میکنه...بعد وقتی شوهرم میاد نمیدونی چکار میکنه.یبار به شوهرم گفتم میگه تو میخوای بین من و بابامو خراب کنی😶😶😶از بس سیاست داره این پدرشوهر
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
آخه میدونی توی این سایت همه دشمن خونی مادرشوهراشونن😂😂😂😂تاپیکت متفاوت بود جیگرررر😉