2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ خونریزیت زیاد شد و قطع نشدحتمادکتر برو یا شیاف آنتی هموروئید میده یا پمادشو

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من دکترطب سنتی بم گفت سعدکوفیو بزن ب محل بواسیرت ک بیرونیه موقع اجابت مزاج سنگین میگفت خوب میشه فعلا ...

سعد کوفی داروخونه داره ؟؟؟

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝

دکتر ملین گیاهی و پماد میده بهت .شوهرم خفیف داره.از بس ک پیاده روی هم نمیکرد.

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

چراگذاشتی کارت به این مرحله کشیده شه زودتر یه ملین میخوردی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
برو تایپکی ک گفتم با این کاربر کار دارم عکس پودری ک. استفاده کردمو گذاشتم اونو بخر بخور حله

بیرون زدگی رو از بین میبره گلم ؟؟

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝