ادرین۱۳۹۲ مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1013 عنوان داغ برادر | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 40 پست برادر۲۴سالم ارشد روانشناسی بود سه ماه پیش تو سفر و خوشی تو بابلسر غرق شد ،زندگی به کامم تلخ شده مثل زهر روز نیس غصه نخورم و گریه نکنم چطوری کنار بیام ،توروخدا هرکی میتونه یه فاتحه نثارش کنه.... برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است..... 1398/09/08 | 00:52 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
komeh عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 4383 هیچی سختر از داغ برادر نیس😔 کلا از دست دادن عزیز سخته فرق نداره پدر مادر خواهر برادر فرزند😑خدا بردارتو رحمت کنه استارتر نمیدونم چی بگم ک از غمت کم کنم خیلی اتفاقا تو زندگی درد و غمش همیشه با ادم میمونه متاسفانه تو برادرتو از دست دادی من نی نی هامو
arya1991 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 3587 خدا بیامرزدش، داغ برادر هیچ وقت از قلب خواهر نمیره، ان شا الله خدا صبر بده بهت توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود... درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 20182 وای خدا...چی کشیدی...برادر دارم و می فهمم. روحش شاد باشه. برای شما هم آرزوی صبر و آرامش می کنم. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
معلم_شاد عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 3794 دارم از دوریش دق میکنم جگرم آتیش گرفته.... بحق آبروی زهرا هیچ کی داغ برادر نبینه آدمو پیر و ... خدا بیامرزه عزیزم همنشین امام حسین باشن ان شاالله خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
ادرین۱۳۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1013 وای خیلی ناراحت شدم میدونم از دست دادن یه عزیز خیلی سخته خدارحمتش کنه خدا به تو و خانواده ات صبر بده ... ممنون از لطفت برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است.....
معلم_شاد عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 3794 گریه ام گرفت به خدا خدا صبر بده قلبت یاد مادرم افتادم که در فراق دایی جونم چی کشید خدا صبر حضرت زینب بده بهت عزیزم خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
ادرین۱۳۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1013 کلا از دست دادن عزیز سخته فرق نداره پدر مادر خواهر برادر فرزند😑خدا بردارتو رحمت کنه استارتر نمیدونم ... خدا به تو هم صبر بده باورتون میشه راضی به مرگ پدر و مادر م بودم ولی به مرگ برادرم نه اون همه همه وجود من بود ،رفیقم ،مشاورم ،دوستم ،همرازم برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است.....
ادرین۱۳۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1013 خدا رحمتش کنه😔 ان شالله خدا ب دلت صبر بده عزیزم خیلی سخته💔 ممنون از همدردیت برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است.....
komeh عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 4383 خدا به تو هم صبر بده باورتون میشه راضی به مرگ پدر و مادر م بودم ولی به مرگ برادرم نه او ... 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭
ادرین۱۳۹۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 1013 گریه ام گرفت به خدا خدا صبر بده قلبت یاد مادرم افتادم که در فراق دایی جونم چی کشید خدا صبر حضرت زینب ... ممنون از دلداری ت برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است.....
معلم_شاد عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 3794 ممنون از دلداری ت 😘❤ خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃