2777
2789
عنوان

چرا به نظرتون خیانت زیاد شده؟؟؟

313 بازدید | 38 پست

لطفا گزارش نزنید نظر خودتون و بگید ببینیم چرا به نظرتون خیانت زیاد شده اخه این امار خیلی زیاده هر روز یکی تاپیک میزنه بهش خیانت شده واقعا ناراحتم براشون

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@دخی71

تگ نمیشه😐😑

لطفا تا زمانی که به این درک و فهم نرسیدید که بیوه و مطلقه بودن ننگ و عار و مایه تحقیر نیست سعی کنید سکوت کنید و خودتون رو نادان جلوه ندید

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
شما داشتی توضیح میدادی استاد😐بفرمیو

خوب من نظرمو گفتم ولی به خیلیا خوش نیومد

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

اینستا

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

چون چ چسبیده به را بی مزه هم خودتونین مسخره هم همینطور اصلا اینههههه اینه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

واقعا خیلی بی منطقی 

امار خیانت بالاس اما این همش تقصیر زنای مطلقه نیست 

شوهر شما اگه مرد باشه زن مطلقه و دختر مجرد نمیتونه به راه غلط بکشونتش 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
خوب من نظرمو گفتم ولی به خیلیا خوش نیومد

نظرت چی بود

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
@دخی71 تگ نمیشه😐😑 لطفا تا زمانی که به این درک و فهم نرسیدید که بیوه و مطلقه بودن ننگ و عار و مای ...

عزیزم من خودم مادرم بیوه است خواهرم مطلقه من همه رو نگفتم گفتم طلاق اونقدر زیاد شده که خیلیا میرن سقف زندگی دیگران و میکشن رو سر خودشون تا هم کسی باشه که خرجشون و بده هم بهشون محبت کنه هم سرپناه داشته باشن منظورم نه به همه زنا بود نه به کس خاصی لازم نیست جبهه بگیرید نظر خودتون و بگید

استارتر شما هنوز درک و فهم اینو مثل همون کاربر ندارید

که بفهمید بیوه بودن و مطلقه بودن گناه نیست برداشتید به تمام این افراد برچسب زدید با خودتون چه فکری کردید؟ با یه حرف به راحتی شرافت و انصافو زیر پا گذاشتید!!!! 

مگه کم داریم دختر مجردی که وارد زندگی یه زن میشه! 

کسی که وارد زندگی خاله جوون من شد و باعث فوتش شد یه دختر مجرد بود نه بیوه و مطلقه!!! 

همین امثال شماها باعث میشن خیلی از خانوم ها درد کتک و شکنجه جسمی و روحی تحمل کنن و طلاق نگیرن که امثال شماها هرچی از دهنتون در میاد نثارشون نکنن

تاسف#  

عزیزم من خودم مادرم بیوه است خواهرم مطلقه من همه رو نگفتم گفتم طلاق اونقدر زیاد شده که خیلیا میرن سق ...

حیف که تاپیک تعطیل شده و الانم توهین هاتون یادتون رفته!!! 

چون چ چسبیده به را بی مزه هم خودتونین مسخره هم همینطور اصلا اینههههه اینه

😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز