2777
2789
عنوان

نامزد بیخیال من ..

311 بازدید | 16 پست

خیلی بی خیاله ، همیشه بهش گفتم از دیر کردن خوشم نمیاد ، با این حال هر وقت قرار داریم به بهانه ترافیک و بارون ... دیر میرسه، بهش گفت از فحش بدم میاد.. امروز جلوی من به دوستش گفت ت خ م ست،  بهش میگم موقع رانندگی هایی نکش اما باز خطرناک رانندگی میکنه ، امروز وقتی فحش داد و دیر کرد خونشون بودم ، گفتم من رو ببر خونمون ، تو راه هر چی اومد حرف بزنه من حرف نزدم،  اونم عصبانی رفت .. خاک بر سرم با این شوهر کردنم ، یعنی لیاقت منی که تو فامیل به ادب و احترام و شخصیت معروف بودم اینه ؟ بچه ها اومدم نشستم تو اتاق یه ساعت گریه کردم ، چیکار کنم خیلی ناامیدم به درست شدنش، این رفتارش هم برام غیر قابل تحمله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستوری بهش نگو 

مثلا من خودم از فحش بدم می یاد وقتی تو ماشین فحش میده می گم ا باز کا فحش دادی پس فردا بابا میشی بچه بی ادب شد به من ربط نداره ها ( با خنده و شوخی) 

یا اگر تو بحث و دعوا فحش بده بعد که آشتی کنیم بهش می گم من واقعا ناراحتیت شدم منم عصبی بودم ولی به خودم اجازه نمیدم بهت توهین کنم

من در عجبم شماها چطور آشنا میشید و ادواج‌میکنین؟؟؟بابا ازدواج هزار تا معیارداره...ولی کارتون یخته درست میشه کرد ولی به شرطی که این رفتاراش بعدا اضافه شده باشه یعنی تربیتش درست باشه

من در عجبم شماها چطور آشنا میشید و ادواج‌میکنین؟؟؟بابا ازدواج هزار تا معیارداره...ولی کارتون یخته در ...

من با شناخت کامل ازدواج کردم ، خیلی هم پسر خوبیه ، تنها بدی هم که از دیدن همینه ، سالم و کاریه خیلی هم دوستم داره ، این رفتارها رو هم قبلا نشون داده بود

عزیزم داری میگی نامزد.نامزدی دوران شناخت همدیگس.خوب رفتاراشو ارزیابی کن.اینم بدون الان اینجوره مطمئن باش رفتاراشون تغییر نمیکنه،تو میخای یه عمر باهاش زندگی کنی.با کسی زندگی کن که بتونی روزای خوب باهاش داشته باشی .پیش مشاور هم برید حتما.

لطفا نگید تا عروسی کنیم درست میسه.ب خدا درست نمیشه...

عشق را باور کن،عشق را با خوب و بدش باور کن،باور عشق زیباترین عشق خداس...