2777
2789
حرص نداره چندشه حالم ازت بهم میخوره خواهر😡

ما که برای حال شما زندگی نمیکنیم .

شوشو رو دوست داریم😎 حال خودمون مهمتر از شماست عزیزم🤭

عشقم شوشو عمرم شوشو🙃

این کاربری غیرفعال شده است

ما که برای حال شما زندگی نمیکنیم .  شوشو رو دوست داریم😎 حال خودمون مهمتر از شماست عزیزم ...

ایش لعنتی توچندتا تاپیک قبلم میخواستم بهت بگم بزرگ شدی این شوشو کردن یعنی متنفرم😡😡شوشو🤮🤮🤮

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایش لعنتی توچندتا تاپیک قبلم میخواستم بهت بگم بزرگ شدی این شوشو کردن یعنی متنفرم😡😡شوشو🤮🤮🤮

یه کم با آرامش بنویس .بین جملاتت کاما و یا نقطه بذار .

من شوشو را برای حرص کاربرها میگم ..خودم مسیح جان و چیزای قشنگ دیگه صداش میزنم ... دیدم حساسید .دیدم ارامش تون دست شوشوگویانه .خواستم حالتون بد بشه ...

ببخشید فکر نمیکردم اینقدر قوی باشم که حالتون از یه کاربر مجازی بد بشه ✌✌✌✌😁😁😁

💪💪💪💪💪🖕

این کاربری غیرفعال شده است

یه کم با آرامش بنویس .بین جملاتت کاما و یا نقطه بذار . من شوشو رت برای حرص کاربرها میگم ..خودم مسیح ...

😡😡😡

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏