2777
2789
عنوان

کجا باید برم....

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 98 پست
ببین مراعاتت رو میکنما  ما مرده پرستیم یا شما با اون ناصر گوزجازی تون؟؟؟؟؟؟؟؟ تا بود هرچی فحش ...

عزیزم چرا ب مرده توهین میکنی تو؟😐

کل کل فوتبالی ب کنار

چرا ب کسی ک هیچ نقشی نداره در بحثت توهین مبکنی

واقعا خجالت داره

عزیزم چرا ب مرده توهین میکنی تو؟😐 کل کل فوتبالی ب کنار چرا ب کسی ک هیچ نقشی نداره در بحثت توهین م ...

به کاپیتانمون که فقیده

به کاپیتان فعلیمون

به تیم محبوبم

و... توهین کرده بعد شما میگین ربطی نداره عزیزم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برین از اول بحث رو بخونین من اصلا طرف صحبتم با این افراد نبود خودشون خود سر دخالت کردن اگر کسی به خانواده شما توهین فجیع کنه سکوت میکنی؟؟؟

صد در صد نه پرسپولیسم برای من یه خانوادست یه اصالته من خودم یه فوتبالیستم و میلیون ها توهین بهم شده ولی خب اونا از سر حسادت و ... بوده ولی تحمل اینکه کسی به پرسپولیس و بازیکناش توهین کنه رو ندارم حتی چه پدرم باشه چه یه غریبه

چه من رئیس جمهور باشم چه یه فرد گمنام 

درسته کری شیرینیه فوتباله ولی به کلمه دقت کنین*کری* نه توهین این استقلالیا اومدن از ابتدا به تیم من توهین کردن 

و منم راه حلی جز رفتار متقابل نمیتونستم کنم

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کاپیتانمون که فقیده به کاپیتان فعلیمون به تیم محبوبم و... توهین کرده بعد شما میگین ربطی نداره ...

خب عزیزم شمام ب چیزایی ک در حال حاظر هست میتونی توهین کنی

میتونی همونحوری حوابشو بدی 

ن بفیه تاپیکو نخودنم چشمم ب این پست خورد فقط

ولی هر چی ک باشه واقعا ربطی ب کسی ک دستش از دنیا کوتاهه نداره ک بخای بخادر ی تیم ب کسی ک زنده نیست توهین کنی

خیر ب خانوادم توهین کنه سکوت نمیکنم ولی ب پدر طرف ک فوت شده هم فحش نمیدم 😐😐😐

خب عزیزم شمام ب چیزایی ک در حال حاظر هست میتونی توهین کنی میتونی همونحوری حوابشو بدی  ن بفیه ...

خب خودت داری میگی گلم نخونده دارین قضاوت میکنین عزیز دلم

ایشون هم به کاپیتان ما توهین کردن 

من ترجیح میدوم سکوت کنم و بحث رو خاتمه بدم چون نه حوصله گفت و گو راجب این بحث رو دارم و نه اینکه وقتم رو واسه یک عده بی ادب که به تیمای مقابل توهیم میکنن بگیرم 

برای همه ثابت شده که هوادارای استقلال کاملا بی ادبن(اکثرشون)  پس واقعا جای بحثی باقی نمیمونه شما هم هیچ وقت بدونه دیدن همه جوانب قضاوت نکنین 

شبتون خوش عزیزم  

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
فیل تر شکنمم از سر شب قطع شده کار نمیکنه 😭 چیز خوب داری؟

چیز خوب چیه منخرف شدم لعنتی😂😂😂😂

نه بابا منم تا امروز نت خارجی نداشتم

ولی الان فیل ترشکنام کار میکنن

I am a queen because I have a cute mad king