2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 55 پست
اصلا نمیفهمن اون بدبختی که یه تاپیک اینجوری زده از بی پناهی اومده سراغ ماهافقط بلدن چرت و پرت بگن.اه ...

واقعا نفسشون از جای گرم میاد نشستن تو خونشون درک نمیکنن این طفلی وقتی حامی نداره شرایطش و نداره جدا شه چیکار باید بکنه کجا بره بچش چی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان خب بروباهاش زندگی کن هرروزم آرزوی مرگ کن...یعنی چی تاکی بایدکارای شوهرشوتحمل کنه اون بچه چه گنا ...

خب  عزیزم ما یه طرفه نمیتونیم به قاضی بریم.شاید شوهرش اگه الان تاپیک بزنه همه حقو بدن شوهرش.شایدم نه واقعا حق با اسیه.ماکه تو زندگیشون نیستیم گلم.برنامه هزار راه نرفته شبکه ۲رو ببین ادم تو نگاه اول میگه مرده مقصره ولی وقتی همه حرفاشونو میزنن معلوم میشه کوتاهی از دوطرفه خودشونم اقرار میکنن اخرش

ببخشید اینو میگما اما فک کن شوهرت اصلا وجود نداره نادیده بگیرش.هرجی گفت پیش خودت بگو این بیماره بابا ...

درست میگن ایشون.منم موافقم.ببین عزیزم خب طلاق همیشه بد نیست اگر غیر از این بود که حلال نمیشد اما اگر واقعا واقعا واقعا اینقدر سختته طلاق بگیری و مجبوری ادامه بدی به نظر منم همین کارو بکن.شوهرتو کاملا نادیده بگیر.دهن به دهنش نذار توی دلت همش بگو خدایا به خاطر رضای تو تحمل میکنم بالاخره اون دنیایی هم هست همه چیز که این دنیا نیست.وقتتو با دخترت بگذرون اصلا باهاش حتی بحث کوچیکم نکن.به خودتو دخترت برس فکر کن اصلا وجود نداره

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
سر چه مسائلی بیشتر با شوهرت بحث داری؟

من جرت ندارم یه کلمه بگم مثل سگ پاچم و میگیره ریس بازی در میاره تهدیدم میکنه ۱۶سال ازم بزرگه با هم تفاهم نداریم هیچ وقت بابامو نمیبخشم که منو به این داد 

خدایا شکرت
آهان خب بروباهاش زندگی کن هرروزم آرزوی مرگ کن...یعنی چی تاکی بایدکارای شوهرشوتحمل کنه اون بچه چه گنا ...

یعنی هر کسی شوهرش بداخلاقه باید طلاق بده؟

چرا بچه دار شد؟

یعنی اوایل ازدواج بد دهن نبوده؟

چرا تحملش کرده و طلاق نگرفته تا اینکه بچه دار شده

طلاق گرفتن به این اسونی نیست . باید همون اول طلاقش میداد و مستقل میشد زندگیش رو میساخت 

غصه نخور درست میشه.
من جرت ندارم یه کلمه بگم مثل سگ پاچم و میگیره ریس بازی در میاره تهدیدم میکنه ۱۶سال ازم بزرگه با هم ت ...

خب عزیز دلم دردش کجاس؟ازش پرسیدی؟ادم معمولی که پاچه نمیگیره؟معتاده؟بیماره اعصاب داره؟اگه اره خب کمکش کن درمانش کن تو خانومشی همراهش باش تا درمان بشه.اگه نه مشکلی نداره خب شاید کمبود محبت داره به خدا این پرخاشگریا نشون دهنده کمبود محبته خیلیاش.هزار راه نرفته رو ببین مشاورای خوبی توش راهکار میدن.

یا زنگ بزن ۱۴۸۰مشاوره رایگان بگیر

خب  عزیزم ما یه طرفه نمیتونیم به قاضی بریم.شاید شوهرش اگه الان تاپیک بزنه همه حقو بدن شوهرش.شای ...

آره خب اینم یه حرفیه بهترین راه مشاورس...ولی من خودم یبارتوعقدجداشدم شوهرموخوانوادش خیلی عوضی بودن وقتی رفتم مشاوره گفت اینا خیلی اومدی بیخودین جوابشو چون زندگی بااین آدم خیلی خیلی سخته منم جدا شم...ولی زندگی با یه مرداینجوری خیلی سخته خدابه دادش برسه

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
یعنی هر کسی شوهرش بداخلاقه باید طلاق بده؟ چرا بچه دار شد؟ یعنی اوایل ازدواج بد دهن نبوده؟ چرا تحم ...

آره بعضیاشون فکر میکنن اگه بچه بیادزندگیشون گل و بلبل میشه براهمین ازهمچین آدمهایی بچه میارن

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
من جرت ندارم یه کلمه بگم مثل سگ پاچم و میگیره ریس بازی در میاره تهدیدم میکنه ۱۶سال ازم بزرگه با هم ت ...

زیاد دهن به دهنش نشو.. شایدم طرز گفتنت خوب نیست..سعی کن یجوری باهاش صحبت کنی که رامش کنی نه اینکه جوری حرف بزنی که اون بدتر بشه ..زیادم غر نزن..مردا از زنیکه خیلی غر بزنن خوششون نمیاد..باید تا الان اخلاقش دستت اومده باشه یه مدت طرز گفتارت رو عوض کن ببین بهتر نمیشه

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰