2821
2789
چند ماه اقدام کردی؟ مشکل ندارین؟

دوماه. مشکل من یه پولیپ زیر یکسان دکتر گفت خیلی کاری نداره. ولی اگر باردار نشم میرم برا درمان چون 35سالمه. ولی مشکل دیگه نداشتم تو آزمایشات. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوماه. مشکل من یه پولیپ زیر یکسان دکتر گفت خیلی کاری نداره. ولی اگر باردار نشم میرم برا درمان چون 35 ...

پولیپ زیر یک سانتیمتر منظورم بود و بدون علائم. پریودامم منظم

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

منم الان يه روز تاخير داشتم بيبي گذاشتم هاله داشت شنبه ميرم ازمايش اضلا علائم نداشتم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دوماه. مشکل من یه پولیپ زیر یکسان دکتر گفت خیلی کاری نداره. ولی اگر باردار نشم میرم برا درمان چون 35 ...

اگه پولیپ رشد نکنه و زیر همون 1 سانت بمونه ایراد نداره ک مانع بارداری نیست

اگه شوهرت هم مشکلی نداره ،از روز اول پریود تا روز تخمکگذاری شکم و کمرت رو با حوله بزرگ ببند و جوراب کلفت بپوش تا زانو و بدنت رو گرم نگه دار.چه تو خواب و چه بیداری

اون حلوای میتی نی نی سایت رو هم بدون فلفل درست کن و توش زعفرون و عسل هم اضافه کن و از روز اول پریود تا 2 روز مونده خونریزی پریودت تموم بشه ادامه بده

از 4 یا 5 روز بعد ار تخمکگذاری هم نشاسته بخور.اگه بدت میاد راحت الحلقوم بپز با نشاستع و بخور

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
اگه پولیپ رشد نکنه و زیر همون 1 سانت بمونه ایراد نداره ک مانع بارداری نیست اگه شوهرت هم مشکلی نداره ...

ممنونم عزیزم حتمااا. 💗🌺💗

ممنونم عزیزم حتمااا. 💗🌺💗

منم 32 سالمه

7 ماه اقدام کردیم و نشد

دکترم گفت اگه نشد دی بیا

من هم پولیپ دارم و هم فیبروم که با دارو گیاهی ریزشون کردم

ماه هشتم اینایی که به شما گفتم رعایت کردم.3 روز قبل از موعدم بیبی چک یه هاله خحخییییللللیییی کمرنگ انداخت

منم 32 سالمه 7 ماه اقدام کردیم و نشد دکترم گفت اگه نشد دی بیا من هم پولیپ دارم و هم فیبروم که با ...

علت فیبروم و پولیپ و ... هم سردی بدنه.بدنت رو گرم کن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز