2777
2789
عنوان

چند تا دندون خراب شده دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 74 پست
از همین الان ترس گرفتتم اگ حامله شدم چ بلائی سرشان میاد

قبل حاملگی برو حتما درست کن چون تو حاملگی اگه درد بگیره باید درد و تحمل کنی نمیتونی مسکن بخوری نمیتونی عکس بگیری واسه ترمیم خیلی سختت میشه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اخرش که چی باید بکشید.فقط توصیه میکنم پیش خانم نرید و یک دکتر اقا که کاربلد باشه برید حتما

راستش اصلا کار خانومارو قبول ندارم خودم دوتاشو ی خانوم پر کرد بی حسی رو زد تو گلوم تمام دهنمو زخم کرد اخرم بدون بی حسی پر کرد دوتا دندونمو فقط داد زدم    دوتای دیگه رو ی اقا پر کرد عالی اصلا نفهمیدم کی پر کرد

❤❤❤ریپلای❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرش که چی باید بکشید.فقط توصیه میکنم پیش خانم نرید و یک دکتر اقا که کاربلد باشه برید حتما

خانم چشه مگه😂😶

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
بیمه تکمیلی دارم

مگه بیمه تکمیلی شامل دندان هم میشه؟

ترس نداره بابا تازه من میرم مبگم تورو خدا ۳    ۴ تا باهم پر کنید گوش نمیدن هرسری دوتا پر م ...

قبلا چند تایی رو درست کردم.الان دوساله که خیلی ترسو شدم.بار اخر که رفتم کلی پای دکتر بیچاره رو چنگ زدم درد ندارم فقط ترس دارم

بله در اومد.وا چرا جراحی نکرد درش بیاره؟؟؟ من یکسال دستیار دندون پزشک بودم باید برید اونم بکشید بپوس ...

نه عزیزم دندون عقلم رو نکشیدم که کامل در نیومده ولی درد داره و پوسیدگی داره ولی فقط ده درصدش مونده هنوز ... یعنی جراحی میخواد؟

راستش اصلا کار خانومارو قبول ندارم خودم دوتاشو ی خانوم پر کرد بی حسی رو زد تو گلوم تمام دهنمو زخم کر ...

کلا دندون کشیدن چون قدرت دست زیاد میخاد اقا بکشه خیلی بهتره اونم دندون عقل

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
منم بیشترشونـپرشدن سه تا خالی هم دارمـکشیدم.هزینه های دندونـپزشکی خیلی بالاس

بله متاسفانه 

نه عزیزم دندون عقلم رو نکشیدم که کامل در نیومده ولی درد داره و پوسیدگی داره ولی فقط ده درصدش مونده ه ...

اها خب با جراحی براتون در میارن 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...