2777
2789

وای اره،یه دوستی داشتم پیش دانشگاهی یک پاهای ناااازی داشت بدون یه ذره لک یا منفذ یکدست و پر و پوستشم گندمی خیلی حسرتشو.میخوردم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ژیلت چیه؟اینکارا چیه با پوستتون میکنید ضخیم میشه موها

لیزر کن.اگه امکانش نیس۲ ماه از پودر موبر استفاده کن ببین چقدر پوست پاهات بهتر میشه و موهات نازکتر میشه.اگه دیگه رفتی سراغ ژیلت

چون چشت زدم و زدن فردا یا کهیر میزنی یا جوش یا ابله

نگو توروخدا ...من اصلا دروغ گفتم ...الکی گفتم برای خنده 😢😢😢😁😁😁😁😁

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
عزیزم ژیلت چیه؟اینکارا چیه با پوستتون میکنید ضخیم میشه موها لیزر کن.اگه امکانش نیس۲ ماه از پودر موب ...

من كه ژيلت اصلا نميزنم

يا اپيليدي يا اپيلاسيون

بيكيني اينام كه ليزر

شوخی کردم ولی من تا به یه چیز نازیدم صبش ریدمال شد 

مثلا شب قبل کهیر دیدم صب صورت صاف هلو و یک دستم زد. چند وقت پیش استرچ مارک دیدم گفتم خدارو شکر ندارم الان بدنم پره. ریزش مو هرچیزی اومد سرم. ببارم گفتم تو دلم دماغ دختره چه زشته نیم ساعت بعد دماغم شکست الان شکل انبره😐😐😐

انشالله همیشه زیبا و قشنگ باشی و از زیباییت لذت ببری و روزی هزار بار خدارو بابت نعمتی که بهت داده شکر کنی 

شوخی کردم ولی من تا به یه چیز نازیدم صبش ریدمال شد  مثلا شب قبل کهیر دیدم صب صورت صاف هلو و یک ...

میدونم گلم ...ولی بخدا که منم مثل خودتم 😓 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود