maaaral مدیر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 59 عنوان کوچیک کردن بینی | مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 38 پست راسته میگن زنجیبل واسه کوچیک کردن بینی خوبه؟کسی امتحان کرده؟ 1398/09/07 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simsim73 عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 5120 نخووووور خیلیییییی لاغر میکنه چیکار کنم؟خیلی معتادش شدممیگم خدایا من اینهمه در طول روز میخورم و میخوابم چرا چاق نمیشمنگو بخاطر اونه
گیســـــوڪـمنـدم عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1187 چیکار کنم؟خیلی معتادش شدم میگم خدایا من اینهمه در طول روز میخورم و میخوابم چرا چاق نمیشم نگو بخاطر ... چکار کنی که چاق بشی؟؟؟اره نخور زنجبیلو مردم میخورن لاغر شنبد مزس چطوری تحملش میکنی اخه.. میریزی تو چایی؟؟ چقد؟
کورالین عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3700 با سرکه سیب وخمیر دندون هیچوقت خمیر دندون و چیزای شیمیایی نزنین به بینیتون نه تنها هیچ تاثیری نداره باعث میشه رنگ بینی تیره بشه بدتر خطای دید بزرگتر نشونش میده مامانِ دوتا پسر شیطون
simsim73 عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 5120 چکار کنی که چاق بشی؟؟؟ اره نخور زنجبیلو مردم میخورن لاغر شن بد مزس چطوری تحملش میکنی ... آره پودرشو میریزم توو چای موقع خوردن با مویز میخورم خیلی میچسبهعاشق طعم تند و بوشمبعدشم ی حالت گرمای مطلوبی به بدنم میدهنه چیکار کنم که اعتیادم بهشو ترک کنم حالا؟
گیســـــوڪـمنـدم عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1187 آره پودرشو میریزم توو چای موقع خوردن با مویز میخورم خیلی میچسبه عاشق طعم تند و بوشم بعدشم ی حالت گ ... ب مرور کمش کنی روز درمیونبعد ۲ روز درمیونهمینطوری تا بتونی ترکش کنی.. ب جاش چایی خالی بخور. یا دارچین بریز تو چایی اونم خوبهب لاغریت فک کن... که این بدتر لاغرت میکنهدیگ نمیخوری😄
simsim73 عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 5120 ب مرور کمش کن ی روز درمیون بعد ۲ روز درمیون همینطوری تا بتونی ترکش کنی.. ب جاش چایی خالی بخور. ... وای نههههه😢😢😢😢همراه عزیز اوقات فراغتم😢😢😢😢مجبورمترکش کنم
گیســـــوڪـمنـدم عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1187 وای نههههه😢😢😢😢 همراه عزیز اوقات فراغتم😢😢😢😢 مجبورمترکش کنم 😄😄یا ترک کن یا لاغرررررررررررررر بمونوای اصن من ی بار با اب قاطی کردم بخورم عوقم گرفت ربختم همشونکنه با چاییم همونطوره😷😷
simsim73 عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 5120 😄😄یا ترک کن یا لاغرررررررررررررر بمون وای اصن من ی بار با اب قاطی کردم بخورم عوقم گرفت ربختم ه ... دیگه ادویه جات سلیقه ایه دیگهمنم از طعم بعضی از ادویه جات خوشم نمیاد حالم بد میشهآخه لاغریمم در اون حد نیست که بهم انگیزه بده عشقمو ترک کنم واس همیشهنه حرف شما نه حرف من.روزی یبار میخورم اینجوری بهتره فککنم