2777
2789
خیلی هم دور کمرمو کبود میکنه 

ازاین ژله ای ها هستش پس

چندباره اول کبود میشه ولی بعدش درست میشه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم بزن دیگه از روزی یک ربع شروع کن و ب مرور زیاد کن تایمشو نبابا واسه من ک مشکلی پیش نیومد تازه ...

باشه ممنون.فقط میخوام شکم و پهلوم آبشه .صورتم کوچیک و لاغره با ورزش و رژیم بدجوری میشه

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
ازاین ژله ای ها هستش پس چندباره اول کبود میشه ولی بعدش درست میشه

ببخشید عزیزم میگم قطر حلقه ای رو که میزنید چقدره؟والا من تو مغازه ها حلقه هایی رو میبینم که دو تا آدم از توشون رد میشن همش فکر میکنم کی از اینا استفاده میکنه

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

اگر می‌خواین سالم و بدون عوارض و با سالم خوری لاغر کنید بیاین لیتا تا بهتون آدرس یه گروه بدم

به جان بچه ام 1 ماه گرفتم با کلی خطا و بدون ورزش زیاد 7 کیلو لاغر کردم

الان 4 ماهه که برگشت نداشتم حتی بدون رعایت غذایی

بخدا تبلیغ نیستا

اگر می‌خواین سالم و بدون عوارض و با سالم خوری لاغر کنید بیاین لیتا تا بهتون آدرس یه گروه بدم به جان ...

کو ؟ کجاست؟؟ چیه؟؟؟

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
ببخشید عزیزم میگم قطر حلقه ای رو که میزنید چقدره؟والا من تو مغازه ها حلقه هایی رو میبینم که دو تا آد ...

حلقه ای ک من میزنم ازاین تن زیپ هاست اگر اسمشو اشتباه نگفته باشم😓 ژله ای

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
ببخشید عزیزم میگم قطر حلقه ای رو که میزنید چقدره؟والا من تو مغازه ها حلقه هایی رو میبینم که دو تا آد ...

حلقه رو باید عمودی بزاری تا کنار کمرت بیاد اون مناسب شماست

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
حلقه رو باید عمودی بزاری تا کنار کمرت بیاد اون مناسب شماست

آها مرسی آخه همش میخوام بخرم ممنون از راهنماییت

حلقه ای ک من میزنم ازاین تن زیپ هاست اگر اسمشو اشتباه نگفته باشم😓 ژله ای

حالا چرا ناراحتی گلم؟

اگر می‌خواین سالم و بدون عوارض و با سالم خوری لاغر کنید بیاین لیتا تا بهتون آدرس یه گروه بدم به جان ...

نگفتی چکار کنیم؟؟

کو ؟ کجاست؟؟ چیه؟؟؟

این لینک گروهشون در ایتا هست مربی هاشون فوق العاده ان از دست ندید

❌ منتظر معجزه نباش🤔

👊 👊معجزه دستان توست👊👊

😍گروه مخصوص بانوان است😍
❌ورود آقایان با تمام احترام ممنوع❌
💌ارتباط با مدیران
فقط 👇

@Hoda100📥

@fatemeh_100📥

@narges1000📥

👇لینک گروه👇