2777
2789
عجول جان انشالله که خدا گل پسر نازتو شفا میده ولی اگرم اینجور باشه نباید خودتو ببازی خدا مهربونتری از اونیه که ما فکر میکنیم اونقدر از خدا بخواه که پسرت شفا پیدا کنه ماهم اگه قابل باشیم براش دعا میکنیم
فقط یه کلوپی هست مامان 65 عزیز برای بچه هایی که نیاز به دعا دارن وبیماری دارن داره میتونی بری توی اون کلوپ که مدام براش دعا کنن عزیزم توکلت به خدا باشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عجول جان شرمنده اگر سوال کردم
ولی بازم من براش دعا میکنم انشالله که خدا دعاهامون رو بشنوه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

یا من اسمه و دوا و ذکره و شفااااا
سایت شده عین سمساری همه چی شلمشورباست. عمووو لطفا قالب قبلیو برگردون.
عزیزم الان وقت نیایش است از خدا بخواه دعای مادر کوه رو از جاش میکنه . تنها دعایی ایست که مستقیم به کبریا میرسه . تنها دعایی هست که بی واسطه به دست خدا میرسه . خدای من وتو شنوای بیناست علیم و کریم و رحیم است .حکیم و طبیب و شفیق و رئوف است . قادر عالم و عادل و نورررر است . توکل ک به خدا . بگو میخوام همین الان . میده بهت مطمئن باش مادر . بگو پدرش دعا کنه از ته دل .
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
می می ناز چقدر خوب گفتی حرفات پر از امیدهههه
عجول جان بخون و از دوستان ارامش بگیر مطمئنن خدا دعاهای دوستان رو برای پسر معصومت میشنوه و اجابت میکنه
سایت شده عین سمساری همه چی شلمشورباست. عمووو لطفا قالب قبلیو برگردون.
هرچی بیشتر غصه بخوری انگار از رحمت خدا دوری یا باور نداریش . وقتی به خدا سپردیش مثل مادر موسی باش که کودک دلبندش رو سپرد به رود خروشانی که میرفت تو ملک دشمن خونخوار کودکش. ولی چون ب خدا اعتماد کرد یقه پاره نکرد و صبر کرد تا خدا چه خواهد و خدا چه نیکو خواست . یا ابراهیم که سر عزیزترین پسر دنیا را گذاشت تا به فرمان خدا ببرد . توکل کرد به خدا اعتماد کرد به خدا .و دعا کرد اما تسلیم بود اسماعیل را سپرد به خدا و چاقو را با اطمینان برداشت . ووو..... خدا چه نیکو خواست . دعای مریم در حق عیسی باعث شد به عنوان نعوذبه الله حرام... از بین نبرنش و چه نیکو سرنوشتی داشت . ... در حقش با اطمینان دعا کن . مطمئن باش و دعا کن . خدا به کسانی که صبر میکننو شکر میکنن پاداش نیکو میدهد . اینبار این پاداش برای توست ان شالله
غصه برای چی .؟ نقص ایمنی یعنی کمبود ایمنی . و اگر امانت الهی که فرزندت است رو به آغوش خودش بسپاری آیا جایی ایمن تر از آغوش الهی و نگهداری امینتر از خدا سراغ داری . او که از مادر به فرزندت و حتی به تو نزدیکتر است.
عجول جان . آرام باش . دریچه های نا مطمئن غم رو به رو سرنوشتتون ببند . خانه ات را پر از نور امید کن . خبری نیست ؟ کمی کمبود سلامتیست . او که یک بار آفریده بارها میتواند بیافریند . مگه نه ؟؟؟ شاد باش و دریچه های اطمینان و شکر رو باز کن و نفس بکش . آه مرسی خدا که فرزندم مادری دارد که تو دعایش را مستجاب خواهی کرد .... همراه همسرت دست های کودکتان رابگیرید دست هاتان را دردست هم بگذارید .حلقه عشق بسازید که خدا مرکزش باشه حتما اینکار رو بکن عزیزم .دست حق به همراه جمع است .