2777
2789
کبری ها رم ریختن تو قرصا 😨

مواظب فهیمه ها باش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه قرص بود اسمش اکبر بود اینو نشنیدم

یبار تو این نی نی سایت یکی تاپیک زده بود گف برا درد پا چه کنم 

منم بش گفتم پماد اکبر بزن 

لنتی فش بارونم کرد تا اینکه عکس پمادو براش فرستادم 😐😐

این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩
همون قرمزاس که تو گوگل میاره  عکسش و بزارم ؟

نه میخواستم ببینم همونه یا نه پس اشتباه داده فردا ببر بهش پس بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یبار تو این نی نی سایت یکی تاپیک زده بود گف برا درد پا چه کنم  منم بش گفتم پماد اکبر بزن  ...

،😁😁😁😁😁😁

مواظب فهیمه ها باش

اونا فهیمن با هرچیزی قاطی نمیشن 😂

این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩