دیگه خسته شدم از زندگیم ۲۱ سالمه همش چشام گریونه دلم میخاد یکم مثل بقیه میتونستم شاد باشم چند روز دیگه بخدا خودکشی میزنه به سرم ولی باز خودم به اون راه میزنم دعا کنید شب بخوابم دیگه پا نشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اولا خودکشی راه چاره نیست عزیز دلم ،شاد بودن بقیه چیزیه که میبینی شاید ظاهری باشه زندگی بقیه رو از بیرون میبینی همه مشگل دارن و تعداد افراد واقعا شاد تواین شرایط خیلی زیاد نیست زندگی هدیه خدا س انتخاب شدی که زندگی کنی پس با سختیا بجنگ برنده شو و نزار انرژیتوبگیره یعنی چی که همش گریه یه نگاه کن به خودت به زیبایی هات به سلامتیت به خورشید به بارون به طبیعت به هرچی که میبینی و زندگی توش در جریان بخواب و بیدار شو برا تولد هر روز شاکر باش عزیزم
از بس شوهر عوضیم زجرم میده با باباش دعواش میشه میاد سر من خالی میکنه ۲ ماهه نذاشته برم خونه بابام پا ...
چه سخت
عزیزم منم شوهرم با خانوادم قهره
به یه عالم بزرگی زنگ زدم اخه مشاوره نمیاد گفت نماز استغاثه به امام زمان رو چهل روز بخون ایام پریودی هم فقط دعای بعدشو بخون ایشاالله خودش هدایتش میکنه...
اولا خودکشی راه چاره نیست عزیز دلم ،شاد بودن بقیه چیزیه که میبینی شاید ظاهری باشه زندگی بقیه رو از ب ...
صبح با خوشی بیدار میشم سرم گرم بچه کوچیکمه یهو میاد دعوا کردن دیشب مثل وحشیا زودپز پرت کرد از رو گاز دیگه دلم بخدا جا نداره قبلا کاربرایی که تاپیک اینجوری میزدم میگفتن یعنی چی میگن حالا سر خودم اومده