2777
2789
عنوان

کاس بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 32 پست
از بس شوهر عوضیم زجرم میده با باباش دعواش میشه میاد سر من خالی میکنه ۲ ماهه نذاشته برم خونه بابام پا ...

عزیزم انشالله مشکلتون حل بشه کلا مرد خوب کم پیدا میشه هر کدوم یجوری اذیت میکنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا خودکشی راه چاره نیست عزیز دلم ،شاد بودن بقیه چیزیه که میبینی شاید ظاهری باشه زندگی بقیه رو از بیرون میبینی همه مشگل دارن و تعداد افراد واقعا شاد تواین شرایط خیلی زیاد نیست زندگی هدیه خدا س انتخاب شدی که زندگی کنی پس با سختیا بجنگ برنده شو و نزار انرژیتو‌بگیره یعنی چی که همش گریه یه نگاه کن به خودت به زیبایی هات به سلامتیت به خورشید به بارون به طبیعت به هرچی که میبینی و زندگی توش در جریان بخواب و بیدار شو برا تولد هر روز شاکر باش عزیزم 

از بس شوهر عوضیم زجرم میده با باباش دعواش میشه میاد سر من خالی میکنه ۲ ماهه نذاشته برم خونه بابام پا ...

چه سخت

عزیزم منم شوهرم با خانوادم قهره

به یه عالم بزرگی زنگ زدم اخه مشاوره نمیاد گفت نماز استغاثه به امام زمان رو چهل روز بخون ایام پریودی هم فقط دعای بعدشو بخون ایشاالله خودش هدایتش میکنه...

من شروع کردم

برای تعجیل فرج صلوات لطفا
چیکار کنم مثلا با مهربونی حرف بزنم زدم دیشب دیگه زد رو درجه 

مهربونی خوبه اره

اما با سیاست برو جلو

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

خب ببین شاید خودتم یه کاری کردی که اینجوری میکنه وازاین طریق نیخواد خودشو ثابت کنه شاید غرورشو شکوندی،بعد اینجورمواقع که با باباش دعواش میشه شما باهاش مهربونی کن اروم شه.

اولا خودکشی راه چاره نیست عزیز دلم ،شاد بودن بقیه چیزیه که میبینی شاید ظاهری باشه زندگی بقیه رو از ب ...

صبح با خوشی بیدار میشم سرم گرم بچه کوچیکمه یهو میاد دعوا کردن دیشب مثل وحشیا زودپز پرت کرد از رو گاز دیگه دلم بخدا جا نداره قبلا کاربرایی که تاپیک اینجوری میزدم میگفتن یعنی چی میگن حالا سر خودم اومده 

خب ببین شاید خودتم یه کاری کردی که اینجوری میکنه وازاین طریق نیخواد خودشو ثابت کنه شاید غرورشو شکوند ...

مهربونی کردم میگم بابات پیره تو محلش نذار افتاده به جونم میگه تو کم طرفداری بابام بکن