2777
2789

قلب بچه تشکیل شد و سالم بود..یه هماتوم ۳۰ میلی دارم و سرویکسم ۳۲ هست...۶ ماه پیش ۶ ماهه زودرس داشتم...دیروز خونریزی داشتم الان لکه بینی دارم کمتر شده...

برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات بفرستین. ممنون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هماتوم باعث خونریزی میشه نگران نباش حال بچه ات خوبه .شیاف میزاری.اگه نه بزار و استراحت مطلق هم باش 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

استرس نداشته باش فقط استراحت کن اونم نه مطلق نسبی هماتوم خود ب خود جذب میشه بسپار ب خدا زیادم نخواب جریان خون گردش کنه زودتر جذب میشه کار سنگین پله نرو جارو و کار خونه رو تعطیل کن سیروکسم خوبه زیر۳۰خطرناکه ک سرکلاژ میشه اونم راه حل داره فقط استراحت کن و بدون استرس باش

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

منم سقط داشتم میدونم خیلی درد بدیه زایمان زودرس از اونم بدتره ولی همیشه قرار نیست مثه قبل باشه دکترم میگفت یه خانومی ۴تا سقط داشت وچقدر همش نگران بود و استرس داشت واسه پنجمی میگفت پنجمیش که اومد هیچی ۳تا بعد اون هم ناخواسته اومدن میگفتش زنه  گریه میکرده به دکتر گفته توروخدا کاری کنین دیگه حامله نشم دکترم خندیده گفته یادته چقدر استرس داشتی مطمعن باش اگه خواست خدا نباشه برگ از درخت نمیوفته دکتر شما احتمالا سرکلاژت میکنه واسه اطمینان الانم باید یا آمپول پروژسترون بده یا شیاف سیکولوژیست و استراحت کن عزیزم به هیچ عنوان کار نکن نگرانم نباش

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزیزم با توجه به امضات فکر کنم باید حتما سرکلاژ کنی این دفعه ، آمپول پرولوتون، شیاف و استراحت ...

عزیزم شماهم امپول پرولوتون میزنی؟؟اخه منم طول سرویکسم کمه دیرفهمیدم واسه سرکلاژ الان فقط استراحت مطلقم دارو استفاده میکنم

هماتوم با استراحت و استفاده از شیاف جذب میشه. 

منم دخترم آذر یعنی این ماه دنیا میومد😔 یعنی میشه این ماه منم بفهمم باردارم😔

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐