2789
عنوان

یدقه بیاید 👀👀👀👀👀👼👼👼👼👼

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 41 پست
پریود نشدنم یا درد سینه؟؟؟  اخه اینماه استرسی ام نداشتم،همش عروسی و مهمونی و...

رنگ نوک سینه هات ببین تغییری نکرده؟ یا نوک سینه هات سیخ نشده منم همینجور بودم سینه هام درد میکرد بزرگترم شده بودن فهمیدم حاملم شاید باورت نشه ولی هیییچ علائمی نداشتم و از رو رنگ سرسینه هام شک کردم ازمایش دادم فهمیدم حاملم دکترم میگفت کیست داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رنگ نوک سینه هات ببین تغییری نکرده؟ یا نوک سینه هات سیخ نشده منم همینجور بودم سینه هام درد میکرد بزر ...

چرا نوکشون سیخ شده🤦‍♀️رنگش نه تغییری نداره...ولی من از دادم منفی بوده

علت محیطی مثلا چه چیزی؟؟ اخه سنوام داده بودم مشکلی نداشتم

نزديكي داشته باش ان شاالله كه بارداري من بارداري اولم ٦ماه در حال اقدام بودم همين كمر درد وسينه درد گرفتن ممكنه نشانه تخمك گذاري باشه

نزديكي داشته باش ان شاالله كه بارداري من بارداري اولم ٦ماه در حال اقدام بودم همين كمر درد وسينه درد ...

مرسی...اخه یچیزی هست،من الان تقریبا نزدیک ۲ ماهه پریود نشدم..فکر نکنم تخمک گذاری باشه الان...

ايشالله که بگن حامله اي سخته توي بلاتکليفي باشي نفهمي حامله اي يا پري ميشي خيلي خوب حالتو ميفهمم&nbs ...

اره والا،حداقل پریود بشم دوباره اقدام میکنم برای بارداری...ولی الان هیچی به هیچی..‌نه پریودم نه حامله...همه چیم که منفی بوده...انگار تو برزخ موندم

منم فردا باید پریود بشم دیروز مثل دیونه ها رفتم آزمایش دادم منفی بود خورد تو پرم انقدر اشک ریختم اما ...

خب زود رفتی ازمایش،بزار یکهفته بگذره بعد برو...ایشالا مامان شده باشی