2777
2789
عنوان

تشکر ویژه😄

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی اینجا وظیفه ای نداره عزیزم .همش لطفه

پس کاری نکردیم لطف کردیم😌

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
منم تشکر میکنم از تو که فرهنگ تشگر کردن رو داری😄😂 به خدا دیگه‌کم کم داره این فرهنگ از بین میره

عزیزم واقعیت روگفتم چون حق بعضیاست که تشکر کنی و لااقل دعاشون کنی

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
من همیشه سعی میکنم روحیه بدم یا یه تجربه ایی دارم بگم ...اما یه نفر بهم گفت تاریخ عضویتت رو نگاه کن ...

وای چقدد زیاده

نصف عمرت اینجا بودی انگاری

من زن خلق شدم  ...نه برای  در حسرت ماندن یک بوسه..برای بوسه ای از جنس ارامش ..من زن نشدم که هم خوابآدم‌های بیخواب شوم‌..زن شدم که برای خواب کسی رویا شوم ..زن‌ نشدم که در تنهایی ام حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشم ..زن شدم‌تا آغوشی در تنهایی عشقم باشم ..برای خوشنامی صد‌سال کم‌ است .اما برای بد نامی یک لحظه کافیست. 
من همیشه سعی میکنم روحیه بدم یا یه تجربه ایی دارم بگم ...اما یه نفر بهم گفت تاریخ عضویتت رو نگاه کن ...

وا چه ربطی به تاریخ عضویت داره .تو اهمیت نده کارخوبی میکنی

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

حالا ببینا 

چقد تعارف تیکه پاره میکنن😁😁😁

من زن خلق شدم  ...نه برای  در حسرت ماندن یک بوسه..برای بوسه ای از جنس ارامش ..من زن نشدم که هم خوابآدم‌های بیخواب شوم‌..زن شدم که برای خواب کسی رویا شوم ..زن‌ نشدم که در تنهایی ام حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشم ..زن شدم‌تا آغوشی در تنهایی عشقم باشم ..برای خوشنامی صد‌سال کم‌ است .اما برای بد نامی یک لحظه کافیست. 
امیدوارم منم جزو همون افراد باشم یه تشکر ویژه هم از نی‌نی‌یارا بکن گناه دارن 😆

تشکر از همه😂😂😂

وای من یه دوست داشتم دبیرستان اسمش نسیبه بود دلم براش تنگ شد ازون موقع این اسمو نشنیده بودم شما مشه ...

نه عزیزم