2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 22 پست
شاید چندتا هستن مثلا دو قلو 😊

نه یدونس

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدجوری محتاج دعام 

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

باز که تو شروع کردی..دختر مگه نمیگی سپردی به خدا پس استرست چیه ابجی....خیالت راحت من مطمئنم بچه ات سالمه

در ضمن مگه گوگل دکتره اخه

اگه اینجوری که دیگه دکتر نریم ..من هزار بار از این دکتر بازی اینترنتی ضربه خوردم بابا ول کنید دیگه..

دومن مگه قراره هر کس خواب ببینه حتمن اون خواب صحیح باشه به شخصه شبی سه خواب میبینم که توی این تعبیر خواب های الکی بده هیچ اتفاقین نمیوفته

ولی تو چون استرس داری برای همین خواب اشفته میبنی

بچه ی تو سالمه ولی استرست یه بلایی سرش میاره حالا ببین...

میدونی حکایت تو مثل چیه مثل اون گروهی که رفتن نماز باران بخونن ولی فقط یه نفر چتر با خودش برد 

تو جزو اونایی هستی که چتر نبرده....پس منتظر جواب خدا نباش

هر وقت تو اون نفر شدی که چتر برده اونوقت خدا جوابتو میده

با زبون میگی سپردم به خدا ولی از ته دل قبول نداری

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄
باز که تو شروع کردی..دختر مگه نمیگی سپردی به خدا پس استرست چیه ابجی....خیالت راحت من مطمئنم بچه ات س ...

میدونی هی اروم میشم باز یاد بتای بالام میوفتمو حرفای دخترا تو سایت که بچشون مول شده بهم میریزم

میدونی هی اروم میشم باز یاد بتای بالام میوفتمو حرفای دخترا تو سایت که بچشون مول شده بهم میریزم

بی خیال شو ابجی بسپر به خدا ....

کی میری غربال گری؟؟؟؟؟

تو غربالگری مشخص میشه اره؟؟؟؟

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄