2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بخاطر قرص ضد بارداریه منم میخوردم علائم بارداری داشتم نگران نباش برای اطمینان خودت یک بی بی بزن 

ان شالله که باردار نیستی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
احتمالا بخاطر قرص ضد بارداریه منم میخوردم علائم بارداری داشتم نگران نباش برای اطمینان خودت یک بی بی ...

اره اخه من دیروز دوتا قرص ضد بارداری خوردم یکی صبح یکی شب

اره اخه من دیروز دوتا قرص ضد بارداری خوردم یکی صبح یکی شب

پس بخاطر همونه تازه پریودی هات اونجوری نامنظم شده بخاطر قرصه شک نکن چون قرصش هورمونیه روی هورمونات تاثیر میزاره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
پس بخاطر همونه تازه پریودی هات اونجوری نامنظم شده بخاطر قرصه شک نکن چون قرصش هورمونیه روی هورمونات ت ...

اشکال نداره دوتا قرص تو یه روز خوردم سر شب حالم خوب بودا رفتم قرصو خوردم ساعت ۳ صبح شروع شد

اشکال نداره دوتا قرص تو یه روز خوردم سر شب حالم خوب بودا رفتم قرصو خوردم ساعت ۳ صبح شروع شد

اگر دکتر گفته که اشکال نداره اما اگر سرخود خوردی کار خوبی نکردی چون میگم قرصش هورمونیه هورموناتو تغییر میده

خب پس با دکترت باید صحبت کنی ببینی چی میگه اون بهتر میتونه راهنماییت کنه 

من الان ۵هفتمه علائم ندارم استفراغ که فوری نمیاد سراغت برو دکترر چرا دوبار درماه پریود شدی حامله نیس ...

فقط ب من بگین حامله نیستی هیچی دیگ برام مهم نیس

فقط ب من بگین حامله نیستی هیچی دیگ برام مهم نیس

من که گفتم مطمئن باش حامله نیستی و استفراغ و دوبار پری شدندت اثر قرصه ولی حتما دکتر برو چون سرخود دوتا قرص تو یک روز خوردی ممکنه برای بدنت ضرر داشته باشه دکتر میگه چیکار بکنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز