2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که پدر یا مادرش رو از دست داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 123 پست
توکه خوابت میومد اینجا چیکار میکنی؟؟؟

همه فهمییییییدن 

خوابم-میاد-جان-ننت#  

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

درود 

هرکی بهتون میگه فراموشی دروغ محضه! 

درسته زمان یک مرهمه اما عزیز هیچ وقت و هیچ گاه از خاطره ها نمیره. 

اما چرخه ی زندگی همینه یک روز ماهم به جمع رفتگان اضافه میشیم چه زود چه دیر! بهتر اینکه خاطره خوبی از ما به جا بمونه. 

خدا تمام اموات رو بیامرزد. 

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بابامو مامانمومثل بچم میخواستم بعد اونا انگار دستامو از دست دادم

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
همچنین . اصلا تاپیکتو دیدم اشکم سرازیر شد😭 هفت ماهه که قلبم نمیتپه و تمام دنیای من شده یه مساحته ی ...

وای دقیقا همش میگم کل زندگیم رفت تو یه متر خاک چیکار کنم ببخشید نمیخواستم ناراحتتون کنم

خدا رحمت کنه دقیقا کل زندگیم رفت زیر ز شما خاک

ممنون 

همچنین پدر عزیز شما رو 🙏

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
داشتم بابام رو از دست میدادم. الانم همش یاد قدیما میفتم که چقد تکیه گاهمون بود و الان چقد با اون رو ...

خداروشکر انشاالله هرگز تو شرایطم نباشید کل زندگیم بود رفت زیر خاک

خدا رحمت کنه انشاالله سلامت باشید بدترین روزای عمرم

خدارحمت کنه وصبر بده بهت که بتونی تحمل کنی

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

من تو يه سال اول خواهر جوونمو از دست دادم بعد ٧ماه هم پدر عزيز تر ازجانم😞😔زمان آرومترت ميكنه ولي جاشون بدجور خلا بزرگيه تو همه مراحل زندگي من كه هر زماني در حالي فكر كردن بهشون هستم و كم ميارم گاهي به زمبن و زمان هم ميزنم كاري نميتونم بكنم تو قشنگترين و بهترين رواي زندگيم ندارمشون😔

🤰🏻خدايا ممنونم براي معجزه قشنگ تو دلم ممنون مهربونترين و بخشنده ترين🙏 ☀️   ☀️👼🙏
سلام سلامت باشید اره دقیقا خدا رحمت کنه مرسی 

متشکرم پاینده باشید

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد.