2777
2789
عنوان

یکی که حس ششم قوی داره بیاد بگه خواهرم قرار عقد کنه من دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 59 پست
من هم براي تو كه كمي انديشيدم فهميدم  كه الان يه جن داره بهت نگاه ميكنه و منتظره تا تو بخوابي ت ...

وای جان عمت بگو دقیقا کجا نشسته خودم پیش قدم بشم😂

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدا 😂😂الان کنار اینه است  فکر کنم جنه فرار کنه از دستت😂😂

نگاه کردم نیست😭😭😭

بگو برگرده من بدون اون میمییییرمممممممم

نرو_سمیه#  

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
😐😂😂فرار کرد بیچاره

تقصیر توئهههههه ورپریده حتما تو بهش گفتی میخوام چکارکنم 

فراریش دادیش

وایسا با چوب دستیم انقدر بزنمت صدای خروس مش قنبر بدی

میزنم-لهت-میکنماااااااااا-#  

تقصیر توئهههههه ورپریده حتما تو بهش گفتی میخوام چکارکنم  فراریش دادیش وایسا با چوب دستیم انقد ...

اون که رفت ،باور کن لیاقتتو  نداشت عزیزم غصه نخور😭خودم به جن دیگه واست پیدا میکنم 

اون که رفت ،باور کن لیاقتتو  نداشت عزیزم غصه نخور😭خودم به جن دیگه واست پیدا میکنم&nb ...

باشه پس منم برم بخوابم هرکی هم راهنمایی نیاز داشت بگو صبرکنه فردا صبح سوالشو از روانشناس مخصوص سایت بپرسه

خودم_مگه_خودم_چشه#  

منظورم اینه که باور نکن ، من اگه اصرار میکردم به حرفم، شاید باور میکردی امام که نیستن این ...

شما حس شیشمت قویه؟

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
فقط طلاق😐

ب منم بگو

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
منم بگو 😂

خخخخخ

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

من حس ششم خيلى قوييه همه خوابام تعبير ميشه و عينا اتفاق ميفته الان يه حس خيلى مثبت نسبت به اين ازدواج دارم و بنظرم ازدواج موفقى ميشه ولى عزززيزززم احتياط شرط عقله،بنظرم عجله نكنيد بهتره يه مدت تلفنى خواهرت با پسره حرف بزنه تا بيشتر اخلاقيات پسره دستش بياد،شمام بيشتر تحقيق كنيد

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

من حسم واسه خودم کار میکنه

واسه بقیه ن، مخصوصا کسی ک ندیده باشی اصلن فک میکنم شدنی نیس

ی نمونش دیروز اتفاق افتاد

با دوستم میخاسم برم بیرون

از خاب بیدار شد زنگ زد آماده شو میام دنبالت

ولی من از قبلش حسم میگف امروز نمیشه بریم بیرون

نشستم گفتم بذا ی ربع قبل رسیدنش لباس میپوشم

یکم گذشت دیدم زنگ زد ماشینو بابام برده آماده نشو😂😂😂😂

ب حسم ایمان اوردم😁😁😁

من حس ششم خيلى قوييه همه خوابام تعبير ميشه و عينا اتفاق ميفته الان يه حس خيلى مثبت نسبت به اين ازدوا ...

منم حسم واسه خودم کار میکنه تا حدودی😜

حالا شما حستو بگو در مورد آقایی ک باهاشم، ازدواج میکنم؟!