2821
2789
عنوان

یکی که حس ششم قوی داره بیاد بگه خواهرم قرار عقد کنه من دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 59 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بگو 😂

نتت به زودی به طور کامل وصل خوهد شد

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
وای میخواستم ریپلایت کنم فحشت بدم 😂انقد ک حرصم دادی حلال کن 

نههههههه حلال نمیکنمممممممممممممممممممممممممممممم

الکی.مثلا#  

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
منظورم اینه که باور نکن ، من اگه اصرار میکردم به حرفم، شاید باور میکردی امام که نیستن این ...

یه نفر اینجا بهم گفت شوهرت اول کار موقت بعد یه کار دایم پیدا میکنه همه اش برام اتفاق افتاد. حدسی که گفتی راست میگی یا دروغ .واقعا حست قویه.راستشو بگو

...
نتم وصله 😐😒😑اينستاهم دارم 

ای وای بایه کاربر دیگه اشتباه گرفتم 

حالا که برای آینده تو کمی اندیشیدم، به این نتیجه رسیدم دوشنبه هفته آینده هنگامی که در حمام هستی، و سرت را کفشویی میکنی، یکدفعه چشمانت را باز....

چشمانت را باز،......

چشمانت را باز....

چشمااااانت را باااااز کرده و با جن وحشتناکی روبرو خواهی شد که به تو زل زده.

آه فرزندم چه سرنوشت تلخی پیش رویت است.

#واقعیت

حالا اینده من چی میشه 🤣

فقط طلاق😐

خدا نکنه دعوا واسه چی😂😂

نمیدونم دیگه دلیل ایجاد خودتی،

از خودت باید بپرسی

یه نفر اینجا بهم گفت شوهرت اول کار موقت بعد یه کار دایم پیدا میکنه همه اش برام اتفاق افتاد. حدسی که ...

برای بقیه پیشگویی کردم، ببین میپسندی 

ای وای بایه کاربر دیگه اشتباه گرفتم  حالا که برای آینده تو کمی اندیشیدم، به این نتیجه رسیدم دو ...

من هم براي تو كه كمي انديشيدم فهميدم  كه الان يه جن داره بهت نگاه ميكنه و منتظره تا تو بخوابي تا بوست كنههههه 

چه عاشقانهه😍👻👻👻

حقيقت_محض#   

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز