2777
2789
عنوان

زندگی در استانبول

2016 بازدید | 89 پست

دوستای گلم من منزلم جای خوب تهران ولی خونم خیلی قدییمه اقوا همسرم همه استانبول هستن چن وقت شوهرم ب سرش زد خونه نوساز بخره اما  با پول خونمون نمیشه باید خیلی روش بزاریم حالا شوهرم گیر داده بفروشیم بریم استانبول میدونم برم اونجا راحت میتونم زندگی کنم مشکل مالی هم ندارم اما شدیدا ب مامانم اینا وابسته ام بابام ک حرفشو میزنیم ی غمی میاد تو چشماش نمیدونم چیکار کنم هم دوس دادم برم هم دوس ندارم برم میترسم برم نتونم دووم بیارم میترسم برم مامانم اینا غضه بخورن نمیدونم میشه لطفا راهنماییم کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایرانی تو خارج  حکایتش مث افغانی تو ایرانه   دیدین رفتار ابرانیا نسبت ب دوستان عزیززززز افغانستانیا رو

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خیلی ببخشید ک اینو میگم اما احمق ترین ادم اونیه ک شرایط مهاجرت از ایرانو داره ولی نمیره 😊

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐