2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی مدیریت میکنم.ماهی 400تومن خرج خوردو خوراکمونه.البته غیر از بنزین و قبض

عزيزم ميشه اين مديرين كردن رو ب منم ياد بدي☹️☹️با ماني ي تؤمن من خوراك خودمون و پوشك و شير خشك بچمم نميشه،اجاره خونه و برق گاز أينا هم ب كنار

آلوچه جان این که شما میگین عالیه اما اصلا ارتباطی به موضوع تاپیک نداره

موضوع تاپیکو نمیدونم ولی از تو حرفا به بعضیا کمک میشه مثلا من خودم تو یکی دو تا از تاپیکای درآمد باعث شدم چند تا از خانما ترغیب بشن برن سراغ دوره های برنامه نویسی و چقد خوشحالم کمکشون کردم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
نه باور کن همه لاکچری دماغ سربلا ابرو شیطونی توی مهمونی😂😆😆

یلدا جون جالب اینه اصلا کسی واقعیت رو نمیگه من تو این سایت به یکی که ادعا داشت خیلی شرایطش بده و نیاز مالی داره کمک کردم اما بعد از اون سیم کارتش و کاربریش بعد از دریافت پول برای همیشه آف شد جالبه قرض نبود اون پول کمک بود یا مثلا همه میان در آمده‌ای بالا میگن بعد متعجبم قشر کم در آمد دقیقا کجاست 😁

آلوچه جان این که شما میگین عالیه اما اصلا ارتباطی به موضوع تاپیک نداره

همین الان یکی گفت شوهرش دکترای مکانیک داره با 11 تومن درآمد یه دوست دیگه هم که شوهرش دانشجوی دکترای مکانیکه و خیلی نا امید بودن یه امیدی تو دلش روشن شد که اونم میتونه به این درآمد برسه. 

حالا موضوع تاپیک مهمه؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
یلدا جون جالب اینه اصلا کسی واقعیت رو نمیگه من تو این سایت به یکی که ادعا داشت خیلی شرایطش بده و نیا ...

اینجا شهر هرته 😂😂😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مثلا چجور مدیریت میکنی میشه بگی برامون از ترفندات استفاده کنیم؟البته اگ راحتی و دوسداری

بله حتما.

بجای برنج کیلیویی 30 تومن برنج پاکستانی میخریم کیلویی 8 تومن.

ماهی ی روغن سرخ کردنی و یدونه پختو پز استفاده میکنم

وعده های غذایی مونو جوری تنظیم میکنم ک ظهر ها معمولا اش و غذای نونی و شب ها غذای برنجی و خورشت.

هفته ای دوبار خورش و دوبار غذای پلویی درست میکنم. دوروزم مهمونیم خونه مامانم و مامانش.بعدددددددش مرغ هم ماهی یدونه کافیه.گوشت هم هر دوماه یکبار میخریم 1کیلو.

عزیزم موضوع اینه در آمد شوهرتون چقدره😂 

میدونم منظورتو. 

میگم چه فرقی میکنه هدف استارتر چیه و چه عنوانی میزنه مهم اینه از تو همین تاپیکا هم میشه چیز خوب پیدا کرد و ممکنه به درد چند نفر بخوره