2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روغن رازیانه اصل بخر بعد از اپیلاسیون هرروز روزی سه بار بزن معجزه میکنه! من برا زیربغل و موهای زیر چ ...

کی حوصله داره روزی سه بار استفاده کنه سخت نیست 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
برا اون قسمت هم میشه استفاده کرد؟

آره عزیزم برای کل بدن قابل استفاده س!من چون بیکینی م رو لیزر کردم و موی آنچنانی نداره روغن نزدم اما سرفرصت اونجا و کشاله ران رو هم میخام بزنم

فقط صبر و حوصله میخاد و اینکه دو روز قبل یا بعد از پریود و دوره پریود ازین روغن استفاده نکن چون نتیجه عکس میده

خــــدا امیــد من است...
کی حوصله داره روزی سه بار استفاده کنه سخت نیست 

فقط تا وقتی ک موها دربیان باید بزنی! دوباره ماه بعد اپیلاسیون میکنی و روغن میزنی

بنظرم ارزش داره چون من یه تومن برا لیزر بیکینی دادم اما هنوزم مو دارم اما حداقل این روغن ارزونه و نتیجه ش هم قطعی

خــــدا امیــد من است...
یعنی وقتی موهای زاید رو زدم ، بعد روغن بمالم اون قسمت رو ؟؟

آره عزیزم! سعی کن موهات رو با موم یا اپی لیدی بزنی که ریشه نداشته باشن بعد هم ک روغن زدی خوب ماساژ بده تا جذب شه

خــــدا امیــد من است...
شما بگین من‌برا جوش صوت چیکار کنم هی درمانشون میکنم هی دوباره در میاد یه طرف صورتمم هست خسته شدم

قرص روآکوتان ریشه کنش میکنه البته باید تحت نظر دکتر مصرف کنی و هر ماه یا دوماه در میان آزمایش بدی تا شش ماه مصرف کنی کافیه