2821
2789
من یه پودری گرفتم از عطاری هنوز استفاده نکردم اما امیدوارم تاثیر داشته باشه .اگر نتیجه داد میام بهتم ...

برای چه موردی 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب من نمیتونم اونا لابد توخونه خودشونن منکه هنوز خونه بابامم بالاخره داداش ها هستن

خب چه ربطی داره شلوار بدون شورت نمیتونی بپوشی

خوب من نمیتونم اونا لابد توخونه خودشونن منکه هنوز خونه بابامم بالاخره داداش ها هستن

عزیزم آخه تو چرا اینوری میگی الان زمستونه لباس زخیم میپوشی خب ازکجا معلومه از زیر چی داری نداری 

تازه مگه اونا میخوان بکشن شلوارتو پایین نگرانشونی!؟ 😅😅 عجب وسواس بی موردی داری😁

Never judje people you know nothing about

دامن بلند نخی بگیر اصلا اینجوری معلوم نیست شبها موقع خواب هم نپوش فقط شلوار خالی بپوش.همینکه دامن شلواری های نخی هم بدون شورت بپوش یه تونیک ی تیشرت هم بیفته رو باستان اصلا معلوم نیست شورا نپوشیدی .

شما بگین من‌برا جوش صوت چیکار کنم هی درمانشون میکنم هی دوباره در میاد یه طرف صورتمم هست خسته شدم

طبعتون گرمه یا سرده؟!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
علائم کیستت چیا بودن که فهمیدی؟؟؟

نگو یسال کیست داشتم نمیدونستم آخر سر پریودم عقب افتاد رفتم دکتر فهمیدم کیست دارم دکتره تا صورتمو دید گفت این جوشات از کیسته