2777
2789
مرسی بچه ها خدا خیرتون بده راهنمایی کردین

نگران نباش خوب میشه .ارزش داره هزینه کنی.یه دندون خود آدم به صد تا مصنوعی حتی ایمپلنت میارزه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن منظورم اینه دندونی ک کامپوزیت کرده خیلی سیاه شده بود؟

آره خیلی .دندونی که عصب کشی بشه با مرور سیاه میشه .قبلشم تخریبش کم نبود

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
آره خیلی .دندونی که عصب کشی بشه با مرور سیاه میشه .قبلشم تخریبش کم نبود

عه😕 من که انقد خوشحال زود زود روکش میکنم فک میکردم خوبه اخه پیش هر دکتری رفتم گفت دست بزنی بهش میشکنه فقط باید روکش کرد

عه😕 من که انقد خوشحال زود زود روکش میکنم فک میکردم خوبه اخه پیش هر دکتری رفتم گفت دست بزنی بهش میشک ...

به منم خیلیا میگفتن ولی مامان من از مخالفین سرسخت روکش بود .آنقدر این دکتر اون دکتر کرد و اصرار که روکش نکردم .الآنم به جونش دعا میکنم .چون ۱۵ ساله از آخرین کار دکترم گذشته و ماشاالله هنوز خوبه .جدیدا روش یه خط قهوه ای افتاده که می‌خوام برم همشو باهم کامپوزیت یا لمینت کنم .مثل بقیه دندونا

سلام این همه سال گذشت دندونت الان وضعیتش چطوره  

مجبور شدم روکش کنم پارسال 😊