2777
2789
عنوان

۵ شب گذشت، شوهرم خیلی سرحاله!

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 93 پست

مخاطبم اون خانومیه که میگه زن وشوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن ،گفتن دعوا نگفتن کتک کاری اونم بدجور!! لطفا سعی نکنید کتک خوردن و زدن رو عادی جلوه بدید.ظاهرا اینجا قبح خیلی چیزا ریخته شده از جمله کتک خوردن 😐 

چون کتک میزنه سعی کن برای اتمام حجت پای بزرگترهات رو وسط بکشی تا بترسه از بس که اذیتت کرده به راحتی ...

اوایل ازدواج خیلی رفتاراش افتضاح بود

توهین تهدید هر روز منو روی زمین میکشید همه ی حرفش طلاق بود! کتک میزد با خانوادم قطع رابطه کرده بود!

فحاشی بد و بیراه جای خوابشو جدا میکرد

وحشتناک بود

منم بالاخره رفتم خونه بابام برا طلاق

توی موقعیتی که من خانوادم حتی خانواده ی شوهرم آماده ی طلاق بودیم شوهرم حاضر به طلاق نشد گفت زن و زندگیمو میخوام منم با کلی سخت گیری و شرط و شروط برگشتم اونم بعد از ۹ ماه ولی انصافا خیلی تغییر کرد

همین الانم عیب هایی داره مثل دیر اومدن هاش و دست بزنش ولی بقیه ی موارد واقعا حذف شدن از زندگیمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون کتک میزنه سعی کن برای اتمام حجت پای بزرگترهات رو وسط بکشی تا بترسه از بس که اذیتت کرده به راحتی ...

ته دلمو ریختی دختر!!!

نکنه واقعا دوسم نداره که اینجوری کتکم میزنه؟؟؟؟

ولی خب گاهی با اعضای خانواده ی خودشم بد اخلاقی می کنه !

ته دلمو ریختی دختر!!! نکنه واقعا دوسم نداره که اینجوری کتکم میزنه؟؟؟؟ ولی خب گاهی با اعضای خانواده ...

آخه عزیزم واسه چی میزنه ؟ این مهمه 

چون حس میکنم خانم با شخصیتی هستی و بهانه دستش نمیدی 

درثانی دیر هم از سرکار میاد تو اون تایم کم چجور بحثی پیش میاد که به سختی میزندت؟

ماهد پسر قشنگ مامان دوستت دارم
من تا حالا باهاش قهر نکردم بار اولمه اینم چون دفعه ی قبل که زد خط و نشون کشیدم که دفعه ی بعد دیگه ...

ادامه بده اون هنوز باورش نشده كه جدي هستي و فكرميكنه بزودي كم مياري و باز اشتي ميكني

آخه عزیزم واسه چی میزنه ؟ این مهمه  چون حس میکنم خانم با شخصیتی هستی و بهانه دستش نمیدی  ...

ممنونم عزیزم

راستش آره بهونه دستش نمیدم ولی چند وقت بود بداخلاق شده بود تا اون شب که ...

این دفعه تا ادبش نکنم نمیشینم

این دیده دفعات قبل من کوتاه اومدم سوء استفاده کرده

ته دلمو ریختی دختر!!! نکنه واقعا دوسم نداره که اینجوری کتکم میزنه؟؟؟؟ ولی خب گاهی با اعضای خانواده ...

من یه دوست دارم شوهرش خیلی دوسش داره ولی کتکش میزد متاسفانه این مردا کنترل خشم ندارن و باید درمان شن عزیزم من نگفتم دوست نداره گفتم اگه دوست داره که شما گفتی داره حتما امید به تغییر رفتارش هست همون طور که گفتی به خاطر شما بعضی از رفتار هاش رو تغییر داد شما خودت خیلی احساسی عمل میکنی که باید رو خودت کار کنی و سنجیده تر رفتار کنی

ممنونم عزیزم راستش آره بهونه دستش نمیدم ولی چند وقت بود بداخلاق شده بود تا اون شب که ... این دفعه ...

عزیزم الان چند روزه تاپیکاتو دنبال میکنم چون هر چند ساعت تاجیک میزنی می دونیم خیلی تحت فشاری انشالله حل بشه

ماهد پسر قشنگ مامان دوستت دارم