2777
2789
عنوان

سردی احساسی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 20 پست
اره خودمم از همین میترسم😑 دوقطبی😭 والا معمولی، انرژیمم مث سابق تایم خواب و اینا مث قبله همه چیم م ...

اتفاقا هورمون تاثییرداره اما ن اونجوری ..این حسا گاهی پیش میادک ازیکی خوشت میادو بعدعادی میشه

انسانم آرزوست..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت چه تحلیلی میکنی از تاپیکی که زدی؟ و فکر میکنی مشکل اصلی چیه؟

گفتم که میخواستم ببینم کس دیگه ای اینجوری بوده و این تجربه رو داشته؟

مشکلم فک میکنم گرم بودن زیادم بود که باعث شده بود احساساتی شم که الان سرد شدم البته بازم بگم من تو اوج احساسامم به اون اقا حتی نه پیام دادم نه جواب پیاماشو دادم و حرفم همون حرف چن ماه پیش بود که بهش گفتم بدرد هم نمیخوریم ولی خب تو فکرش بودم که الان دیگه فکرش نیستم ینی دوس دارم حالش خوب باشه ولی دیگه حس خاصی ندارم بهش

اتفاقا هورمون تاثییرداره اما ن اونجوری ..این حسا گاهی پیش میادک ازیکی خوشت میادو بعدعادی میشه

هورمون منظورتون چیه؟

اره اون اقا هم توجه نشون میداد منم میرفتم تو فکرش شاید اونم چون توجهش این مدت کم شده منم اینجور شدم

در کل سعی میکنم دیگه اکانتاشو چک نکنم 

گفتم که میخواستم ببینم کس دیگه ای اینجوری بوده و این تجربه رو داشته؟ مشکلم فک میکنم گرم بودن زیادم ...

بزار یک کم متفاوت تر و عمیق به موضوع نگاه کنیم.

اینکه ما این مسائل رو با چیز های ساده ای نظیر نسبت دادن به گرم و سرد بودن از بغلش بگذریم، به خودمون خیانت کردیم.

یک اصلی در اگزیستانسیال هست که میگه: یک مشکل میتونه یک فرصت برای تغییر باشه.

یکم عمیق تر نگاه کن.

هورمون منظورتون چیه؟ اره اون اقا هم توجه نشون میداد منم میرفتم تو فکرش شاید اونم چون توجهش این مدت ...

بعضی هورموناک توی بدنت سطح ترشحش بیشتربشه حس کشش بیشتری نسب ب جنس مخالف داری و برعکس..

انسانم آرزوست..