2777
2789
😐😐😐😐😐

اینم بگم بیشتر هنگ کنی

دختر همسایه مون عروس شد اون یکی زن همسایه گفت خداروشکر بدبخت ب خونه مونده بود سنش بالا رفته بود

منم تصورم کمه کم ۳۶ ۳۷ بود

پرسیدم چندسالشه گفت ۲۳

من😒😳

زن همسایه😐

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
طرف ما ک اینجور نیست

طرف ماهم بالا نیست ولی من کل کشورمونو گفتم

اونجا چندساله سن ازدواج؟

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مجردم و کسیو ندارم و ۲۱ سالمه ولی انشالله ۲۲ یا ۲۳ سالمی ازدواج میکنم😌😌😌با کسی ک مد نظرمه 😀😀

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
ببین بعضیا افتخار میدونن خانواده شوهر ابجی من همینطورین عروس عمو شوهرش ۱۲ عقد کردن ۱۵عروسی  ...

حامله شو  از ۱۳ سالگی بچه بزرگ کن میخواد گل بزنه ب سرت وقتیم  ک سن ازدواج واقعیت رسید ی بچه  نوجوون داشته باش

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
حامله شو  از ۱۳ سالگی بچه بزرگ کن میخواد گل بزنه ب سرت وقتیم  ک سن ازدواج واقعیت رسید ی بچ ...

اون موقع کلکیسونشون کامل میشه من ۳۰سالمه نوه دارم😂😂😂😂داماد دارم

بخدا خیلی دیدم اینطور چیزا رو

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍