2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید زیادی با لپ تاب یا گوشی کار می کنی، منم چشمم یه مدت اینجوری شده بود انگار با مشت زده بودن تو چشمم. یه مدت به چشمم استراحت دادم خوب شد
کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
عزیرم احتمالا چشمت عفونت کرده من چند روز پیش چشم راستم اینطوری شده بود، البته من وسایل ارایش زیاد استفاده میکنم احتمال دادم وسایلم الوده بوده!!!! چند روز با چایی شستم خوب شد ولی اگه واسه شمل طولانی شده حتما دکتر برو چشم شوخی بردار نیست.
درد چشم خییییلی مههمه مخصوصا اگه همراه با تاری دید باشه....حتما چشم پزشک برو
درد چشم معمولا از بیماریهای غیرچشمی ناشی میشه و علامت یه بیماری دیگه میتونه باشه که با درد چشم خودشو نشون میده

باید به چشم پزشک مراجعه کنی اگه عصب چشمت التهاب داشته باشه معرفی میکنه به مغز و اعصاب
بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
پرنیا ابروم نیست قسمت بالای چشمم اون گوشه دست که میزنم ته کأسه چشمم انگاری یه رگ متورم شده این دردا ...

شما خوب شدی مال چی بود؟ منم خیلی پشت چشم چپم درد میکنه و خیلی تکرار میشه تقریبا هر روزه

پرنیا ابروم نیست قسمت بالای چشمم اون گوشه دست که میزنم ته کأسه چشمم انگاری یه رگ متورم شده این دردا ...

منم مث شما شدم علتش چیه 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد