2777
2789
عنوان

باردارشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 98 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من تجربه ای ندارم

فقط میتونی بگم مباااااارکه😍😍😍😍 انشالا تا وقتی بغلش کنی حالت خوب باشه

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅

به سلامتی مبارک باشه 

بنظرم بهتره بری دکتر، سه ماه اول بچه خیلی وزن میگیره هرچند شاید به چشم ما نیاد، پس حسابی استراحت کن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مبارکه عزیزم،من ۵هفته رفتم ساک و زرده تشکیل شده بود، سریه بعدش ۷هفته رفتم قلب بود

بار اول چی گفت دکتر??

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

اول دكتري كه ميخواي تا آخر باهاش باشيو انتخاب كن بعد برو پيشش كه اگه از قبل فوليك اسيد نخوردي يا سري آزمايشا رو ندادي واست بنويسه.هفته ي بارداريتم حساب كنه و بعد واست سونو بنويسه واسه ي هفته ي ٧ اينا

و خدایی که به شدت کافیست....

همین الان حتما برو دکتر که ازمایشات کلی رو واستون بنویسه انجام بدی.زن داداش من دیر رفت تیروئیدش به ۱۰رسید.برو که اگه چیزی بود زود پیگیر شی.ان شالله که بارداری سالمی داشته باشی

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
به سلامتی مبارک باشه  بنظرم بهتره بری دکتر، سه ماه اول بچه خیلی وزن میگیره هرچند شاید به چشم م ...

ممنون گلم.دانشگام می رم...آخه ميخام الکی خرج نکنم اگر لازم نيس

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
ایشالا روزی خودت عزیزم.دکتر بهم گفته بود تنبلی شدید داری و حالا حالا باردار نمی شی.ولی با یکبار ناخو ...

خوشبحالت واقعا

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟
همین الان حتما برو دکتر که ازمایشات کلی رو واستون بنویسه انجام بدی.زن داداش من دیر رفت تیروئیدش به ۱ ...

باشه.مرسی ک گفتي

اول دكتري كه ميخواي تا آخر باهاش باشيو انتخاب كن بعد برو پيشش كه اگه از قبل فوليك اسيد نخوردي يا سري ...

ببخشید عزیزم من ۳ ماه یدوفولیک خوردم کافیه؟البته یکسال اقدامم

#خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻‍♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِ‌ای_کِـ‌ بِهم‌ دادی🥰🤰🏼❣️