2777
2789
عنوان

5 روز گذشت، خسته شدم از این وضع

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 126 پست

منم باهاش قهرم ولی نمیدونم چرا دیشب حس کردم سرماخورده الان دارم براش سوپ میپزم این وسطم هزاربار پاشدم ک سوپو خالی کنم تو سینک 🙁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

اگه واسه کتک زدن پا پیش بذاری و منت کشی کنی ... در آینده قبح این کارش ریخته میشه و خدای نکرده را به راه دست روت بلند میکنه.... دو روز غذا درست نکن گشنگی بکشه بیاد آدم بشه

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو چرا انقد زود بخشیدی که دلته پاپیش بزاره پرورش نکن سرسنگین باش

سر سنگینم

نبخشیدم هنوز

همش تو فکر آینده م که پدر بچه هام جلو رو بچه ها دست رو زنی بلند کنه که معلمه مدرسه از یه خانواده ی اصیله و برا این زندگی چقد جنگیده و زحمت کشیده!

قهر اوضاع رو بدتر میکنه، امشب وقتی اوضاع مناسب بود، بهش بگو بشین با هم منطقی حرف بزنیم،(البته شما خیلی کلی گفتید، نمیدونم چیکار کردید ولی زدن راه حل نیست) بعد بهش بفهمون ک تحت هیچ شرایطی نباید زن رو زد(با هرامش و لحن عادی) اگه تو مقصر بودی اولش ازش ب خاطر کارت معذرت خواهی کن بعد بگو توام اگه از کارت پشیمونی معدرت خواهی کن، نمیخوام مشکلمون ادامه دار بشه

سر سنگینم نبخشیدم هنوز همش تو فکر آینده م که پدر بچه هام جلو رو بچه ها دست رو زنی بلند کنه که معلم ...

شرایطشو نداشتی بری خونه پدرت عزیزم 😔چقد بی لیاقته شوهرت واقعا جلو بچه ها کارش بد بوده اینجوری بچه هاتم یاد میگیرن به تو احترام نزارن 😔😔😔😔😔

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
2790
2778
2791
2779
2792