2777
2789
عنوان

من باردارم؟؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 27 پست
اگه لک رو ده روز بعد تخمکگزاری باشه لک لانه گزینیه الان بتات پایینه بی بی نشون نمیده آز بده مطمینه ...

۱۲ ۱۳ روز یعدشه.. عزیزم  این حجم کمو میشه لک حساب کرد؟  یعنی اگ دستمال نمیکشیدم شاید متوجه نمیشدم 

خدایا لطفا تیکرم واقعی شه 🙏💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره در همون حده ی لک کوچیک چن روز از لک دیدنت گزشته؟

راستشو بخای.... 

🙉🙈🙈 دیروز متوجه شدم ... یکی دو ساعت نکا میکردم همونطوری بود ... دک بعد چند ساعت سفید شد تا الان 

راستشو بخای....  🙉🙈🙈 دیروز متوجه شدم ... یکی دو ساعت نکا میکردم همونطوری بود ... دک بعد چند ...

از نشون میده الان

ولی اگه میتونی چن روز صبر کن اگه دیگه لک ندیدی و پ نشدی برو از بده حتما و بگو عدد بتا رو هم بزنه برات

ایشالا ک لک لانه گزینی بوده

منمبارداری چهارمم لک داشتم روز دهم تخمک گزاریم فقط ی لک عصرش از دادم بتام ۷۰۰ بود

از نشون میده الان ولی اگه میتونی چن روز صبر کن اگه دیگه لک ندیدی و پ نشدی برو از بده حتما و بگو عدد ...

گلم  من واسه این تو شکم چون اگ دستمال نمیکشیدم شاید متوجه نمیشدم اینقد حجمش کم بود .. باید همینطوری کم باشه؟ خدا کنه .توروخدا دعام کنید 

اره عزیزم خیلی کم در حد ی لک رو دستمال صورتی تا قهوه ای روشن نه سیاه

سیاه نبود . کم رنگ بود . طوری ک دو ب شک بودم قهوه ایه یا صورتی .. توکل ب خدا .مرسی وقت کذاشتی 😘😘😘

ان شاء لله ب سلامتی بغلش بگیری

ان شالله توهم بزودی زوووود باردار میشی این روزایی که داری میگذرونی منم گذروندم ولی ناامیدی بدترین گناهه از لطف خدا ناامید نشو . برات بهترینها رو ارزو دارم دوستم

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤