2777
2789
برای منم گفتن چون شیر میدم نمیشه قرص بدن. باید آمپول بزنم

آهان...خب بزن انشالله رفع میشه منم گفته بعد ده روز اگر خوب نشد باید فریز کنی.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
دکتر من شدیدا مخالف فریز بود، انقدر دارو داد و دارو رو عوض کرد تا بلاخره جواب داد ، بعده اونم هر هفت ...

منم شنیدم مخصوصا اگر زایمان نداشتی نباید فریز کنی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا میفهمید زخم دارید علایم داره

سوزش و درد موقع رابطه از علایمشه.احتمالا اگه بعد رابطه یه دستمال سفید بکشی یه ذره ناچیز خون روش میبینی.من اینجوری فهمیدم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

به من قرض ویتامین سی و ویتامین ای داد و گف برای بازسازی بافت رحم خیلی خوبه.یه پماد و یه قرص.همین.با همینا درمان شدم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

من داشتم شرمنده ک میگم اصلا نمی تونستم ارتباط بگیرم .دکتر یه پماد واژینال داد یک ماه زدم شکر خدا عالی شدم

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
به من فقط دوتا آمپول سفازولین داده

شاید زخم شما کوچیک بوده

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
گفت خیلیه .  دوتا آمپول و  قرص آنتی بیوتیک

پس بنظرم برو پیش یه دکتر دیگه. احتمالا میخواد فریز کنه برات که خیلی دارو نداده.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
پس بنظرم برو پیش یه دکتر دیگه. احتمالا میخواد فریز کنه برات که خیلی دارو نداده.

بخاطر شیردهی هم هست ک دارو نداده خیلی. 

حالا فریز چجوری هس ؟ ضرر داره؟

بخاطر شیردهی هم هست ک دارو نداده خیلی.  حالا فریز چجوری هس ؟ ضرر داره؟

بله حتما بخاطر شیردهی هست. من فریز انجام ندادم ولی شنیدم دردش خیلی کم هست. برای کسانی که هنوز باردار نشدن توصیه نمیشه.